Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19L és 17F működhet?
Figyelt kérdés
Jól ki jövünk egymással. Kedves, aranyos, szép lány. Rendes. Már egy ideje ismerem. Szerintetek?2011. nov. 5. 19:09
1/7 anonim válasza:
Miért ne működne!? Főleg ha ilyeneket írsz róla!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát a legfőbb gond az hogy a szoba társam ex-barátnője. Erről igaz beszéltem a szoba társammal is de kicsit mégis zavar a dolog.
2011. nov. 5. 19:14
3/7 anonim válasza:
Ha a csaj benne van, akkor okés. Ilyen hülyeségek meg ne zavarjanak. Ha szobatársadnak 500 barátnője volt, akkor az az 500 szóba sem jöhet?
Hajrá!
27/N
4/7 anonim válasza:
Sztem, nem. a fiuk később érnek mint a lányok. Biztos jó lesz egy darabig.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorítást. :)
2011. nov. 5. 19:32
7/7 anonim válasza:
Szerintem lányok közt több az éretlen,sokan azt hiszik,hogy attól lesz valaki érett,hogy 14 évesen kettyintget jobbra-balra.Ez megint ugyanaz a sztereotípia miszerint a fiúk rendetlenek.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!