Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet ez így? Ki mit gondol a távkapcsolatokról?
Szóval a helyzet az, hogy a barátom kb. 130 km-re lakik tőlem...
Kb. 2 hete jöttünk össze. Már az elején tisztában voltam vele, hogy valószínűleg elég nehéz lesz. De nagyon szeretem... És épp ezért rossz ez a távolság köztünk. =/
Ami a találkozásokat illeti legközelebb majd júniusban tudunk találkozni, mert nekem érettségi, neki pedig államvizsga...
Mit gondoltok működhet? Mit tegyek, hogy működjön?
Én 18/L, barátom 23/F
1. válaszoló
Van abban vmi amit írtál... =/ De azért bízom benne, hogy egyébként is normális =)
2. válaszoló
Június után már gyakrabban tudnánk talizni. Aztán meg szeptembertől abba a városba járnék suliba elvileg ahol ő lakik.
Nálam elég valószínűtlen, hogy működne. Egyáltalán nem vagyok az a típus, aki képes chat-en, telefonon, e-mailen élni a párkapcsolatát, nekem kell az, hogy tudjak vele rendszeresen találkozni.
De szerintem az ilyen ritka találkozásokkal folyó kapcsolat másoknál sem működik túl hosszú távon. Nagyon kivételes eset az, mikor a felek akár éveket is képesek várni egymásra. Ahhoz egy megingathatatlan bizonyosság és szeretet kell a másik iránt, hogy ő az igazi.
De mondom, az ilyen esetek többségében, amiket hallottam, vagy előbb-utóbb felszámolták a távolságot, vagy szétmentek. 1-2 évnél nem nagyon szokott ez tovább húzódni.
csak egy darabig működik. utána megunjátok az ingázást úgyis. tapasztalat. elmaradozgatnak a találkozások mindenféle hülye ürügy miatt stb. én személy szerint nem javaslom a dolgot.
24/F
Szia Kérdező!
Nehéz dolog, nincs rá recept, hogy minden frankó legyen.
Ha megvan a nagy szerelem, akkor nem lesz baj.
Visszakérdeznék: Te mit gondolsz a távkapcsolatról? Mit tanácsolnál, ha valaki tőled kérdezné ezt?
Sok sikert nektek, legyetek ügyesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!