Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet ez így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet ez így? Ki mit gondol a távkapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy a barátom kb. 130 km-re lakik tőlem...

Kb. 2 hete jöttünk össze. Már az elején tisztában voltam vele, hogy valószínűleg elég nehéz lesz. De nagyon szeretem... És épp ezért rossz ez a távolság köztünk. =/

Ami a találkozásokat illeti legközelebb majd júniusban tudunk találkozni, mert nekem érettségi, neki pedig államvizsga...

Mit gondoltok működhet? Mit tegyek, hogy működjön?

Én 18/L, barátom 23/F

2011. márc. 31. 21:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egy távkapcsi akkor működik igazán jól, ha előtte nagyon közel kerültetek egymáshoz. Másképp kockázatos, mert ha nem ismered, hogy milyen mikor otthon van vagy, hogy viselkedik a barátai előtt veled szembe, akkor csalódhatsz abban is, aki minden este felhív s jó éjt kíván stb..
2011. márc. 31. 21:58
 2/14 anonim ***** válasza:
ha június után hetente többször is tudtok találkozni akkor hadd menjen a dolog. ha meg csak havonta 1x akkor szerintem felejtős de ezt úgyis neked kell eldöntened
2011. márc. 31. 21:58
 3/14 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

Van abban vmi amit írtál... =/ De azért bízom benne, hogy egyébként is normális =)

2. válaszoló

Június után már gyakrabban tudnánk talizni. Aztán meg szeptembertől abba a városba járnék suliba elvileg ahol ő lakik.

2011. márc. 31. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Működhet, csak akarni kell. Hűség és kitartás, előre látással és jövőbeli célokkal kombinálva. Egyszer majd - ha kitartatok - össze kerülhettek. Ezért azonban tenni kell. Ha hiszel a dologban, és ő is, akkor nem számít a kezdeti távolság.
2011. márc. 31. 22:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Ismét az első válaszoló vagyok. Én egy évet éltem távkapcsiba majd a barátnőm is abba a középsuliba került amelyikbe én. Így szó szerint együtt éltünk egy évig, együtt étkeztünk, együtt mentünk vásárolni, parkba sétálni, fagyizni, most meg egyetemista lettem s ismét távol vagyok tőle. Szóval tudom, hogy milyen nehéz a távkapcsolat de ha igazán akarod s ő is akarja, akkor megéri kitartani.
2011. márc. 31. 22:59
 6/14 anonim válasza:
Én is távkapcsolatban élek. Akkor van értelme és akkor fog működni, ha mind a ketten szívből szeretitek egymást. Csak úgy éri meg várni a másikra. :) És ha megvan a cél, hogy csak érettségi végéig kell kibírni tali nélkül, akkor menni fog... Nem szabad feladni és meginogni, KI KELL TARTANI! Én is ezt csinálom.. én már 2 hónapja nem láttam a párom.. mégis kitartok és nem inogok meg, mert tiszta szívemből szeretem és Ő is engem. Ha ez a fajta szeretet meg van nálatok is, akkor menni fog a dolog. :)
2011. márc. 31. 23:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Nálam elég valószínűtlen, hogy működne. Egyáltalán nem vagyok az a típus, aki képes chat-en, telefonon, e-mailen élni a párkapcsolatát, nekem kell az, hogy tudjak vele rendszeresen találkozni.

De szerintem az ilyen ritka találkozásokkal folyó kapcsolat másoknál sem működik túl hosszú távon. Nagyon kivételes eset az, mikor a felek akár éveket is képesek várni egymásra. Ahhoz egy megingathatatlan bizonyosság és szeretet kell a másik iránt, hogy ő az igazi.

De mondom, az ilyen esetek többségében, amiket hallottam, vagy előbb-utóbb felszámolták a távolságot, vagy szétmentek. 1-2 évnél nem nagyon szokott ez tovább húzódni.

2011. ápr. 1. 04:32
 8/14 anonim ***** válasza:

csak egy darabig működik. utána megunjátok az ingázást úgyis. tapasztalat. elmaradozgatnak a találkozások mindenféle hülye ürügy miatt stb. én személy szerint nem javaslom a dolgot.

24/F

2011. ápr. 1. 11:46
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :) De azért nagyon remélem, hogy menni fog...
2011. ápr. 3. 19:12
 10/14 JulesM111 ***** válasza:

Szia Kérdező!

Nehéz dolog, nincs rá recept, hogy minden frankó legyen.

Ha megvan a nagy szerelem, akkor nem lesz baj.

Visszakérdeznék: Te mit gondolsz a távkapcsolatról? Mit tanácsolnál, ha valaki tőled kérdezné ezt?

Sok sikert nektek, legyetek ügyesek :)

2011. ápr. 3. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!