Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsületedet vagy az érzelmeidet helyeznéd előnybe párod félre lépésének keretében?
Szombat este megcsalt a párom az exével. Az exe eddig keményen próbálkozott de sikertelenül „elméletileg”. Még aznap találkoztam párommal de furcsa viselkedése miatt gyanakodtam és kérdőre vontam. A legprofibb módon belehazudott a szemembe
Hétfőn egy rögzített beszélgetéssel szembesítettem amiben egyértelmű a esemény. Sirt, kiborult, megbánás jelei látszódtak rajta. A miért re azonban nem kaptam választ: a kapcsolatunkban nem vétettem hibát illetve a srác elvileg leteperte. (a sex ha jól tudom 2 személyes…)
Mit tennél annak fejében hogy:
Örülten szereted a lányt
Bizalmi szinted nullára redukálódott
Nem tudhatod mikor hazudik és mikor nem
Kitudja hányszor lépet félre
És mért léphetet félre ha nem nálad van elvileg a gikszer
22/f egyetemista vagyok, a párom 21/L pénztáros
Már nem is haragudj meg, de az ilyen nem barátnő, hanem egy mocskos ribanc. Szomorúan olvasom, a napi kb. 5 megcsalt a barátom/barátnőm kérdéseket.
A pofádba hazudott és ha nem tártad volna elé a bizonyítékokat, akkor tovább folytatná a linkelést. Csak azért borult ki, mert lebukott. Aztán jönnek a szokásos kifogások, hogy
- Részeg voltam
- Ő tepert le
- Kihűlt a kapcsolat (természetesen erről mindig a megcsalt fél tehet).
Az, hogy szereted szépen lassan el fog múlni, mert ha megbocsájtasz neki, mindig az lesz a gondolataidban, hogy vajon most hova megy, éppen megcsal stb. És ez már nem szerelem, de még csak nem is kapcsolat. A kérdéseid jogosak, honnan tudod, hogy nem csalt már meg többször is és tette volna meg még párszor, ha most nem bukik le. Ha meg szeretne, nem k úrt volna félre, főleg nem a volt faszijával. Összefoglalva tehát, nem érdemli meg, hogy megbocsáss neki. Rúgd ki a p icsába, szakíts meg vele minden kapcsolatot, mintha soha nem is létezett volna. Tanulja meg, hogy a tetteinek következménye van. De ha vagy olyan hülye, hogy szemet hunysz az eset fölött, ne csodálkozz, ha újra megteszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!