Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsületedet vagy az érzelmeidet helyeznéd előnybe párod félre lépésének keretében?
Szombat este megcsalt a párom az exével. Az exe eddig keményen próbálkozott de sikertelenül „elméletileg”. Még aznap találkoztam párommal de furcsa viselkedése miatt gyanakodtam és kérdőre vontam. A legprofibb módon belehazudott a szemembe
Hétfőn egy rögzített beszélgetéssel szembesítettem amiben egyértelmű a esemény. Sirt, kiborult, megbánás jelei látszódtak rajta. A miért re azonban nem kaptam választ: a kapcsolatunkban nem vétettem hibát illetve a srác elvileg leteperte. (a sex ha jól tudom 2 személyes…)
Mit tennél annak fejében hogy:
Örülten szereted a lányt
Bizalmi szinted nullára redukálódott
Nem tudhatod mikor hazudik és mikor nem
Kitudja hányszor lépet félre
És mért léphetet félre ha nem nálad van elvileg a gikszer
22/f egyetemista vagyok, a párom 21/L pénztáros
Olyan nincs, hogy "véletlenül" megtörtént. Lányoknál főleg nem.
Mielőtt megismertem a páromat, én nagyon vígan elvoltam a hódítgatásaimmal, a pasizással, nem érdekelt se föld se ég, élveztem, hogy akarnak, és mindig azon töprengtem, hogy a fenébe fogom rábírni magam arra, hogy hűséges legyek, ha egyszerűen fizikailag képtelennek érzem magam rá?
Aztán megismertem Őt, és magam sem hittem el, de komolyan nem akartam már senki mással lefeküdni, csak vele. Most is jól esik, ha valaki bókol, de sose hagynám, hogy rajta kívül hozzám érjenek, én meg főleg nem másznék rá másra. A lányoknál az érzelmek sokkal nagyobb szerepeket játszhatnak a vágyaknál. Sajnos ez azt jelenti, hogy ő már nem szeret téged eléggé ahhoz, hogy elég legyél neki. :S
Lépj tovább, bármennyire fáj, mert ha egyszer megtette, megteheti többször is.
20L
Ez egy szomorú történet, de mielőtt belekezdenék a hagyd a fenébe mondatba előttem megindokolnám, hogy miért nem lenne jó, ha ezek után vele maradnál.
Az én meglátásom szerint egy jó kapcsolat alapja a hűség és a bizalom, ő mind a kettőt eljátszotta, hisz te magad mondtad, hogy már nem tudod mikor hazudik mikor nem... Teljesen megértem az érzéseidet, de gondolj bele, ha most megbocsátasz neki ki akkor állandóan ez jár majd a fejeden, hogy azon idegeskedsz mi van, ha megint találkozik az exével.
Én is 22 éves srác vagyok és már nem leszünk fiatalabbak, megérne több időt ezzel a lánnyal töltened, amikor annyi ember van a világban aki őszintén tudna téged szeretni?
Sajnos egyik véglet sem happy end, de ha most szakítasz vele akkor kevesebb ideig fogsz szenvedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!