Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt mondta, hogy ha elhagyom, akkor öngyilkos lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap megcsalt engem(láttam).
2011. márc. 20. 18:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Próbáld úgy alakítani, hogy ő szakítson veled.

Egyébként nem igazán értem az ilyen fajta viselkedést.

Mennyi idős a barátnőd?

Érzelmi zsarolásnak nevezik ezt a fajta viselkedést, ami egy csúnya játszma.

Az ilyen játszmákat is lehet kezelni csak tudni kell a módját.

Én mindig azt mondtam, ha vki nem szeret vkit, akkor tök fölösleges együtt lenniük, mert az egész életük csak arról szólna, hogy hogyan bántsák egymást érzelmileg, vagy hogyan játszmázzanak, hogyan tegyék féltékennyé etc.

Miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért csalt meg, és ezek után milyen jogon mer érzelmileg sakkban tartani?

Én inkább egyedül lennék, mint hogy egy ilyen nem egészséges kapcsolatban.

Én addig addig ügyeskednék a pasinál, míg ő nem akarna velem szakítani, ha látnám, hogy érzelmileg zsarolni próbálna, vagy csak kihasználna, vagy csak szórakozik velem.

Figyi muszáj védekezned, ha már ő így magához akar láncolni.

Semmi értelme az ilyen kapcsolatnak.

Amúgy lány vagyok, de

2017. okt. 13. 09:06
 32/37 anonim ***** válasza:
Csinálj olyanokat amik nem tetszik neki, túrd az orrod, ne moss kezet Wc-zés után...etc.
2017. okt. 13. 09:07
 33/37 anonim ***** válasza:

Amúgy lány vagyok, de ha rájönnék, hogy velem ezt játszák, én észrevétlenül érném el, hogy ő szakítson velem. Ez a játszmázásnak a legcsúnyább része, hogy ilyennel fenyegetőzik a másik.

Csak javítottam amit írtam, mert nem fejeztem be.

2017. okt. 13. 09:09
 34/37 anonim ***** válasza:

Legjobb lesz, ha otthagyod. Megcsalt, aztán még zsarolni is akar, nehogy pofára essen.

Helyedben szakítanék, ha pedig megint öngyilkossággal jön, megmondanám neki, hogy elküldöm a beszélgetést szüleinek / értesítem őket, hogy "tudjanak rá figyelni". Így még szülei előtt is leèg, hogy milyen egy gerinctelen kis p...a. Amúgy nagy összegben mernék fogadni, hogy esze ágában sincs megtenni, csak most fél, hogy egyedül marad.

2017. okt. 13. 09:35
 35/37 anonim ***** válasza:
Az én volt pasim is mindig ezzel fenyegetett. Mondtam neki, hogy szívesen megveszem neki a kötelet. Azóta is életben van. Csak érzelmi zsarolás.
2017. okt. 13. 10:14
 36/37 anonim ***** válasza:

Sétálj el vele egy kórházig és ott mondd el neki, hogy elhagyod.

Ez nagyon durva zsarolás tőle.

2017. okt. 13. 11:13
 37/37 anonim ***** válasza:
Add nekem a barátnőd. Amúgy szerintem kamu kérdés, mert eltűnt a kérdező. Vagy öngyilkos lett ő is?
2017. okt. 13. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!