Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt mondta, hogy ha elhagyom, akkor öngyilkos lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap megcsalt engem(láttam).
2011. márc. 20. 18:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fenyegetőzés nélkül azt tennéd, akkor hagyd el, de szüleit vagy barátnőit értesítsd arról, hogy mit mondott.

Engem is zsaroltak már így (pasi), csak az volt a gáz hogy meg is csinálta (próbálkozott, de az elég volt, hogy mindenki engem tartson szemétnek), ráadásul kétszer is. Undorító így zsarolni valakit...!

2011. márc. 20. 19:50
 12/37 anonim ***** válasza:
kamuzik, úgy se meri ezzel akar magához láncolni szán alom
2011. márc. 20. 20:26
 13/37 anonim ***** válasza:
86%

attol függ,h mennyire mondta komolyan.....

esetleg ha vele maradnal,probald ugy,h hüvösen viselkedsz vele és előbb utobb kiszeret belőled.

2011. márc. 20. 21:19
 14/37 anonim ***** válasza:
Inkább beszéljétek meg, hogy nem legyen ennyire gyerekes. Kétlem, hogy megtenné, de ha mégis, te nem tehetsz róla, ő akarta magának ezt. Valószinűleg csak zsarolni akar. Legyen eszed. Az ilyen lányoknak inkább orvos kell, meg egy nagy pofon, hogy észhez térjenek.
2011. márc. 21. 09:34
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lesz az! Az én barátnőm is mondott ilyeneket, aztán utána s eperc alatt otthagyott egy másikért. Nagy szavak, amelyek mögött nem rejlik semmi.
2011. márc. 21. 11:26
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

A barátom is fél éven át emiatt maradt az exével. Aztán szakított vele végül, mert nem bírta már a csaj hisztijét- a lány 2 hónap múlva a barátom egy haverjával járt... Nem feltétlenül kell elhinni az ilyesmit.

Te ismered a barátnődet, hogy megtenne-e ilyet. Ha tudod, hogy nem tenné meg, akkor nyugodtan hagyd ott, csak zsarolni akar, de azért szólj a szüleinek, barátainak, hogy ezt mondta.

Ha viszont tudod, hogy hajlamos lenne megtenni, akkor pedig gondoskodj róla, hogy ő dobjon ki- legyél vele hűvös, elutasító, ne tegyél érte semmit, ne érj rá találkozni...

2011. ápr. 2. 16:19
 17/37 anonim ***** válasza:

........ ő csalt meg, és még ő fenyegetőzik azzal hogy öngyilkos lesz , ha elhagyod?

h*lye k*rva, bocsi tesó :D , keress mást.

2011. ápr. 2. 16:35
 18/37 anonim ***** válasza:

Nem lesz, aki ennyire egyértelműen fejezi ki, az nem fog ilyet tenni...

Úgyhogy kopj le :)

2011. ápr. 2. 16:47
 19/37 anonim ***** válasza:
23%
Adj neki ajándékba egy kést
2011. ápr. 2. 17:13
 20/37 anonim ***** válasza:
13%
Öld meg te, hogy neki ne kelljen.
2011. ápr. 2. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!