Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz azokról, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz azokról, akik feladják az álmaikat az aktuális barátjuk/barátnőjük miatt?

Figyelt kérdés

Például nem megy budapesti egyetemre, hanem itt marad egy kevésbé neves egyetemen a barátja/barátnője miatt. Vagy adódik neki egy külföldi munka, de szintén nem használja ki miatta. És még sok példát lehetne sorolni.

Én még nem kerültem ilyen választási helyzetbe, de holtbiztos, hogy nem mondanék le egy ilyen lehetőségről. Mert lehet, hogy szeretem a barátnőmet, de egyrészt ez az én életem, saját magam döntök róla, másrészt meg ki tudja meddig leszünk együtt, és akkor majd mérgelődhetek a hátralévő életemben, hogy "Hát emiatt a csaj miatt hagytam ki egy ilyen lehetőséget?"

Szóval én mindig is furcsálltam, mikor valaki ez alapján dönt, ti mit gondoltok róla?

2011. márc. 20. 12:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem úgy kéne megközelíteni a dolgot, hogy "a pasik/csajok jönnek-mennek". Tegyük fel, hogy a barátnőnk/barátunk nem egy csaj/pasi a sok közül, hanem tényleg egy megbízható társ, akivel elképzeljük a jövőnket. Ilyenkor szerintem Ő lehet fontosabb, mint a karrierünk, persze nem szabad átesni a ló túloldalára. Megoldást kell keresni. Szerintem az, hogy nem olyan neves egyetemre megy valaki a párja miatt még vállalható dolog.
2011. márc. 22. 21:55
 22/29 anonim ***** válasza:
65%
A mai világ rákfenéje pont ez az "úgyis jönnek mennek" hozzáállás. Az emberek árunak tekintik egymást, és ha egyik nem jó, "vesznek" másikat mint egy kiló cukrot a polcról. Kompromisszumok, megértés , ilyesmik.. áhh az nem kell. Csak a karrieristák tekintik fontosabbnak az álmaikat a párjuknál szvsz.
2011. márc. 22. 22:31
 23/29 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Nem vagyok karrierista mindig is egy szép családról álmodozta DE a tanulást egy fiúért sem adnám fel. Mi az, hogy valaki miatt ne tanuljak azon az egyetemen ahova a szívem húz, mert ő messze lesz. Milyen szerelem az olyan ami nem bír ki 5 teljes napot??? Éppen az a szerelem amikor bár fáj elengedni a másikat mégis megteszed mert tudod, hogy Ő azt szeretné, és neked Ő a legfontosabb. Persze ennek oda-vissza alapon kell működnie:)

L/19

2011. márc. 22. 22:34
 24/29 anonim ***** válasza:
én inkább a páromat adnám fel az örsön
2011. márc. 23. 09:37
 25/29 anonim ***** válasza:

Én megtettem pár éve.. lemondtam egy ilyen lehetőségről, csak hogy a párommal lehessek.

Boldog vagyok, hogy így döntöttem:))))

2011. márc. 23. 12:11
 26/29 anonim ***** válasza:
15 éves korom óta együtt vagyok a kedvesemmel. Munkát is úgy nézek, hogy hétvégén ne kelljen bemenni. Ha adódna egy nagy lehetőség vagy velem jön ő is vagy itt maradok. Ha úgy tekintjük nekem már adódott egy negyvenes elvált udvarló akiről az a hír járja, hogy bőkezű a barátnőjével szemben. Van egy jól menő boltja, egyetemen tanár és tőzsdézik mindemellett elég sikeresen mert egy 30 milliós autóval jár fel-alá, budán van egy 2 szintes villája és még sorolhatnám. udvarolt nekem, minden pénzt megígért sőt még azt is mondta 1x, hogy segít a szüleimen ha kell. Én mit reagáltam? POFON VÁGTAM. A barátomtól senki nem tudna semmivel elcsábítani. Pedig anyagias vagyok.
2011. márc. 23. 15:09
 27/29 anonim ***** válasza:
Ja és a párom 4 év alatt vett egy 890.- forintos pólót mert KÉRTEM tőle, hogy vegye meg. Szerelmes vagyok. Valószínűleg ha ezt a fajta kényelmet csak úgy ellöktem magamtól akkor mást is el fogok. Vagy a szerelmem mellett leszek sikeres nő az életben vagy életem végéig szürke kis egérke leszek és kuporgatom a pénzem. 19L
2011. márc. 23. 15:12
 28/29 anonim ***** válasza:

ma 15:09

EZ CSAK DUMA!

2011. márc. 23. 16:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Vannak ennél hihetetlenebb sztorik is. Az ürgének meg van még mindig mindkettő telefonszáma. Számot soha nem törlök :) Amúgy nem, nem csak duma. Én a kedvesemet ennyire szeretem, hogy hiába se kocsija, se pénze, fizetik a hitelt a lakásra, szar a munkája, nem naponta fürdik, hetente csak 1x mos hajat (mielőtt átjönne itt tölteni a hétvégét). Mindez engem nem érdekel. Manapság hihetetlen az ilyen kapcsolat? :) Se kocsi, se pénz, de dúl a szerelem.
2011. márc. 23. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!