Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz azokról, akik feladják az álmaikat az aktuális barátjuk/barátnőjük miatt?
Például nem megy budapesti egyetemre, hanem itt marad egy kevésbé neves egyetemen a barátja/barátnője miatt. Vagy adódik neki egy külföldi munka, de szintén nem használja ki miatta. És még sok példát lehetne sorolni.
Én még nem kerültem ilyen választási helyzetbe, de holtbiztos, hogy nem mondanék le egy ilyen lehetőségről. Mert lehet, hogy szeretem a barátnőmet, de egyrészt ez az én életem, saját magam döntök róla, másrészt meg ki tudja meddig leszünk együtt, és akkor majd mérgelődhetek a hátralévő életemben, hogy "Hát emiatt a csaj miatt hagytam ki egy ilyen lehetőséget?"
Szóval én mindig is furcsálltam, mikor valaki ez alapján dönt, ti mit gondoltok róla?
Hogy konkrét legyek: vidéki egyetemen például nem maradnék ezért. Pesten mellesleg a kedvesem is elérhető marad.
A külföldi munkára ez nem igaz.
csak egy példa, jó magam.
A párom beadta a jelentkezését egy külföldi céghez.Nagy valószínűséggel fel is fogják venni.Mikor ismerkedtünk, tudtam, hogy ez minden álma.Soha meg sem fordult a fejemben,hogy itt marasztaljam.Beszéltünk róla mi lesz ha felveszik.Ő azt mondta inkább itt marad-még mi előtt beadta a jelentkezését-lebeszéltem,megmondtam ha itt mer maradni szakítok vele most azonnal, ne adja fel az álmát miattam.Kérte, hogy menjek vele akkor.Nemet mondtam, mert nem tehetem meg,épp lakást veszek hitelre amit törlesztenem kell,ahoz pedig biztos munka.nem tehetem meg, h egy hónapig nem dolgozom, ha kimennék vele nem biztos, hogy azonnal munkát találnék,így mind a ketten tudjuk, hogy ennek vége lesz, ha elmegy.De ennek ellenére élvezzük az addig is együtt töltött időt.
Szóval nem kellene általánosítani:)
Én a gimiben fociztam.négy gólt szereztem egy meccs alatt.Az volt az álmom,hogy híres focisztár leszek..és lehettem is volna ha nem jön a vörös ördög..a feleségem.
Al Bundy voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!