Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz azokról, akik feladják az álmaikat az aktuális barátjuk/barátnőjük miatt?
Például nem megy budapesti egyetemre, hanem itt marad egy kevésbé neves egyetemen a barátja/barátnője miatt. Vagy adódik neki egy külföldi munka, de szintén nem használja ki miatta. És még sok példát lehetne sorolni.
Én még nem kerültem ilyen választási helyzetbe, de holtbiztos, hogy nem mondanék le egy ilyen lehetőségről. Mert lehet, hogy szeretem a barátnőmet, de egyrészt ez az én életem, saját magam döntök róla, másrészt meg ki tudja meddig leszünk együtt, és akkor majd mérgelődhetek a hátralévő életemben, hogy "Hát emiatt a csaj miatt hagytam ki egy ilyen lehetőséget?"
Szóval én mindig is furcsálltam, mikor valaki ez alapján dönt, ti mit gondoltok róla?
Szerintem az ilyesmikben, amiket leírtál, fel kell tudni adni az álmainkat a párunkért, ha igazán szeretjük. Normális szerelmes ember nem TUD távol lenni fél évnél tovább a párjától.
Igen, ez a te életed, de a párod meg annak a része.
Nem érdekelnek, de én is inkább a karriert válaszottam anno, és nem bántam meg. Férfiak jönnek-mennek.. de stabil család alapja a normális anyagi háttér. Néha reálisan kell gondolkodni.
Ha annyira szereti, miért hátráltatná az álmában? Még jobb; menjen vele.
Ellenpélda is van, de általában az ilyen emberek kisiklanak, és maradnak az önsajnálatukkal, és az elmúlt szerelem fájdalmával együtt. :)
Én is örülök, hogy az álmom után mentem, mert már majdnem lemondtam mindenem a volt barátnö miatt amikor bejelentette, hogy hát már nem szeret satöbbi, keddröl szerdára, mert ugye addig nagyon szerelmes volt, házasodni akart.....
Na, de a lényeg, hogy eljegyezte egy apjakorú randa, pocakos, kopasz és büdös tróger.....volt pénze.....háza....kocsija
Ezek után biztosan Én nem értem a szerelem fogalmát, de a lényeg, hogy nem adnám fel az álmomat senkiért, max akkor ha gyerekem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!