Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásért jár a brutalitás?
Megcsaltam az exem, dühömben megmondtam neki akkor és majdnem agyonvert. Gondoltam, biztos a szerelemféltés, ill. a rámáldozott idő stb miatt tette, nem tudni.
Ma beszéltem egy palival, szóba hoztam ezt neki, az meg rávágta, hogy világos, ő meg combon szúrta az akkori csaját ezért. Háromszor. (Magyar a pali.)Kérdeztem mi okból tette, annyira szerette, hogy nem bírta ezt elviselni? Á nem, mondta, csak mert hazudott neki, mikor megbeszélték, hogy őszinték lesznek egymással. Ez megdöbbentő. Szóval szerintetek is jár megcsalásért a brutális megtorlás, vagy ez intelligencia függő viselkedés avagy idegi alapú kikészültség függvénye?
az ilyen emberek nem normálisak. oké jogos a kiakadás, legyen ordítozás, veszekedés, elhagyás.. na de fizikailag bántalmazni?
És mikor nőt csalnak meg? Ő bezzeg semmit nem tud tenni. Az a törékeny nő aztán túl sok kárt nem tud okozni a párján mikor ez kiderül...
egyetértek az előző válaszokkal.
de a megcsalást is elítélem,mindkét fél részéről.
ja ez a minimum.
agyba főbe kell verni a nőt, hogy kiverje belőle, a gondolatott is hogy félre lépjen.
igen ez a mai trend...
Szerintem inkább idegi alapú, és rásegít a sok tesztoszteron is.
Te milyen körökben mozogsz, hogy ilyen agresszívekkel futsz össze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!