Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásért jár a brutalitás?
Megcsaltam az exem, dühömben megmondtam neki akkor és majdnem agyonvert. Gondoltam, biztos a szerelemféltés, ill. a rámáldozott idő stb miatt tette, nem tudni.
Ma beszéltem egy palival, szóba hoztam ezt neki, az meg rávágta, hogy világos, ő meg combon szúrta az akkori csaját ezért. Háromszor. (Magyar a pali.)Kérdeztem mi okból tette, annyira szerette, hogy nem bírta ezt elviselni? Á nem, mondta, csak mert hazudott neki, mikor megbeszélték, hogy őszinték lesznek egymással. Ez megdöbbentő. Szóval szerintetek is jár megcsalásért a brutális megtorlás, vagy ez intelligencia függő viselkedés avagy idegi alapú kikészültség függvénye?
Nem fake! Ezt teljesen nyugodt,szerinte magától érthetődő tényként közölte az ismerősöm ezt így ahogy leírtam. A csaj nem jelentette fel, mert félt tőle, és röhögve azt is hozzátette a pali, hogy jópár napig nem ment dolgozni a csaj hehe.... Mindkét pali egyébként defektes családi mintával rendelkező (elvált, ivós apa) egyén. De akkor sem értem hogy lehet valakiben ekkora agresszió. Mert van olyan ismerősöm is aki szintén alkoholista szülővel küszködött, mégis teljesen normális ember, mentes az ilyen brutalitástól.
Nyilván aki ilyet tesz az nem szereti a párját, jól gondolom?
A magzatkori tesztoszteron huzalozza be a férfiak agyát agresszívra, aztán a serdülőkor után szintén ez a hormon kapcsolja be az agresszivitást. Fejlődési és szervi eltérések alapozzák meg a különbséget ilyen téren.
Amúgy teljesen normális, meg kell védenie a nőt és a gyerekeit a többi férfitól, és az ellenséges törzstől.
Nálunk szerdán derült ki,hogy megcsalt a párom egy csókkal. Mi leültünk, és megbeszéltük.
Ez a dolog amit leírtál,az már nagyon durva oO
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!