Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan rajtam kívül aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan rajtam kívül aki életében egyszer sem kapott ölelést vagy puszit lánytól és még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, sztem. önbizalom hiányos vagyok meg most már depressziós is lassan. Eddig még nem volt barátnőm sohasem, és egyszer sem kaptam senkitől se ölelést meg semmit sem az anyámon kívül. Haverjaim sincsenek, barátaim pedig főleg nincsenek. Visszahúzodó típus és félénk természetű vagyok, és nagyon szeretethiányos.
2011. márc. 13. 22:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Mostani munkahelyemen is tartózkodóak voltak először velem,volt aki ki akart kezdeni.Beígértem neki egy verést,azóta haverok vagyunk...meglátszik az emberen ha félénk.Egy új helyen ,új társaságban,majdnem mindenki így van.Talpraesetten kell viselkedni,és nem mutatni,hogy féltek valamitől is.
2011. márc. 27. 16:39
 32/41 anonim ***** válasza:

16:25: Társaságot választani? Van egy pár személy az ember környezetében, és azzal kell beérni. Nincs varázslatos kívánságlista, ahol kipipálod, hogy neked mi tetszik. Sajnos a világ tele van tetű emberekkel, és aki nem az, az nem vagy nehezen tud érvényesülni.

Említették itt például a munkahelyen való ismerkedést. Nos, nekem az kb. összes munkatársam alkoholista, munka után az első útjuk a kocsmába vezet. Én nem vagyok ilyen, és nem is kérek belőlük, ők sem belőlem. Túl igényes lennék? Lehet, de akkor inkább maradok egyedül. Csak példaként hoztam fel.

2011. márc. 27. 16:39
 33/41 anonim ***** válasza:

".Talpraesetten kell viselkedni,és nem mutatni,hogy féltek valamitől is."

Jó de ezek lányok voltak.:) én is lány vagyok és nem az hogy félénk vagyok csak egyszerűen nehezebben oldódom fel mint a többiek visszahúzodóbb vagyok de nem félek az emberektől.

2011. márc. 27. 16:41
 34/41 anonim ***** válasza:
ma 16:41-Én is szeretem először kitapasztalni,hogy ki milyen,és utána oldódom,de ezt korrigálni KELL.Hiába csak lányok voltak,oda is kell egy rangsor,nem te vagy az örök vesztes,arra vannak nálad gyengébbek is.
2011. márc. 27. 16:50
 35/41 anonim ***** válasza:
ma 16:39-Ne is tarts velük!Ebbe a csapdába én is majdnem belehaltam.Nem vicc.A munkahely és lakhelyváltás megváltoztatta az életemet.
2011. márc. 27. 16:55
 36/41 anonim ***** válasza:

"ma 16:41-Én is szeretem először kitapasztalni,hogy ki milyen,és utána oldódom,de ezt korrigálni KELL.Hiába csak lányok voltak,oda is kell egy rangsor,nem te vagy az örök vesztes,arra vannak nálad gyengébbek is."

ezt tudom. ezért is lemondtam az ilyen csoportosulásokról.

2011. márc. 27. 16:58
 37/41 anonim ***** válasza:

"Nos, nekem az kb. összes munkatársam alkoholista, munka után az első útjuk a kocsmába vezet. Én nem vagyok ilyen, és nem is kérek belőlük, ők sem belőlem. Túl igényes lennék?"

én sem tartanék velük.te se tedd ha nem jó neked így. de ha esetleg csak beülnek és nem isszák le magukat csak beszélgetnek? lehet hogy így velük tartanál?

2011. márc. 27. 17:00
 38/41 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat meg az együttérzést mindenkitől.
2011. márc. 27. 23:34
 39/41 anonim válasza:
Akik 25-30 évesen ebben szenvednek, azoknak ajánlom, hogy töröljék le a WoW-ot , kapcsolják ki a gépet és kezdjenek el élni... Neked is ugyanezt ajánlom :) Keep ya' head up :)
2011. ápr. 10. 14:35
 40/41 anonim ***** válasza:
Mindig akad valaki, aki jön ezzel a wow-os dumával. Azt hiszik, hogy most hú de megmondták. Közben az egész dolgot fel se fogják, ahhoz ész is kellene.
2011. ápr. 10. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!