Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan rajtam kívül aki életében egyszer sem kapott ölelést vagy puszit lánytól és még nem volt barátnője?
16:25: Társaságot választani? Van egy pár személy az ember környezetében, és azzal kell beérni. Nincs varázslatos kívánságlista, ahol kipipálod, hogy neked mi tetszik. Sajnos a világ tele van tetű emberekkel, és aki nem az, az nem vagy nehezen tud érvényesülni.
Említették itt például a munkahelyen való ismerkedést. Nos, nekem az kb. összes munkatársam alkoholista, munka után az első útjuk a kocsmába vezet. Én nem vagyok ilyen, és nem is kérek belőlük, ők sem belőlem. Túl igényes lennék? Lehet, de akkor inkább maradok egyedül. Csak példaként hoztam fel.
".Talpraesetten kell viselkedni,és nem mutatni,hogy féltek valamitől is."
Jó de ezek lányok voltak.:) én is lány vagyok és nem az hogy félénk vagyok csak egyszerűen nehezebben oldódom fel mint a többiek visszahúzodóbb vagyok de nem félek az emberektől.
"ma 16:41-Én is szeretem először kitapasztalni,hogy ki milyen,és utána oldódom,de ezt korrigálni KELL.Hiába csak lányok voltak,oda is kell egy rangsor,nem te vagy az örök vesztes,arra vannak nálad gyengébbek is."
ezt tudom. ezért is lemondtam az ilyen csoportosulásokról.
"Nos, nekem az kb. összes munkatársam alkoholista, munka után az első útjuk a kocsmába vezet. Én nem vagyok ilyen, és nem is kérek belőlük, ők sem belőlem. Túl igényes lennék?"
én sem tartanék velük.te se tedd ha nem jó neked így. de ha esetleg csak beülnek és nem isszák le magukat csak beszélgetnek? lehet hogy így velük tartanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!