Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan rajtam kívül aki életében egyszer sem kapott ölelést vagy puszit lánytól és még nem volt barátnője?
Jaj te...Én is ilyen vagyok. Én sem kaptam szüleimen kívűl mástól ölelést. Soha nem mondta eddig senki sem nekem,hogy szeretlek. De már kezdek beletörődni :D igazából ha ezen 'lovagolsz'mindig az sem jobb.
19L
23 éves vagyok, s már kaptam hideget-meleget a lányoktól, de amikor annyi idős voltam, mint most te, akkor még az első randevúm sem történt meg, ugyanis 19 éves koromban lettem először szerelmes.
Úgyhogy fel a fejjel, annyi nőd lesz még, hogy keverni-kavarni fogod a nevüket össze-vissza. ;-)
Szeretethiányod van. DE. Nekem meg van egy rossz hírem: a szeretetért meg is kell dolgozni (a szülői szeretetre jó esetben ez nem igaz mert az feltétlen). Szeretnél barátnőt de azért tenni is kell. Hogy mit? Válj lélekben is férfivá. Legyen önbizalmad!
Gondolom te is olyan vagy aki a nagy Őt várja. Még egy rossz hír: a nagy Őt nem kint kell keresned a nagyvilágban. TE vagy a nagy Ő. Ezzel azt akarom mondani hogy ha akarsz egy barátnőt akit szerethetsz és aki viszontszeret, akkor először magadat kell a lehető legjobban szeretned! Tisztelned és becsülnöd pont úgy mint azt tennéd a barátnőddel is ha lenne.
na én vittem a pálmát 22 éves vagyok már !
bár most így leírva hm...lehet nem kéne hangoztatnom már ezt
A szemléleteden kellene változtatnod! Muszáj kimozdulnod és pozítiv dolgokat sugároznod magadból mert ha nem így teszel a helyzet nem sokat fog változni.
Sablon szöveg de iratkozz be valamilyen tanfolyamra ahol lehetőleg lányok is vannak. Egy kezdő tánctanfolyam nem rossz ötlet annak aki a szárnyait szeretné próbálgatni és nem te leszel az egyetlen aki pár nélkül megy el.:)
Az önbizalomra csak annyit tudok mondani, hogy minden embernek vannak hibái és ezzel jó dolog szembenézni de az jót is hagsúlyozni kell. Magunknak is! Írj egy listát, hogy szerinted mi az ami benned jó és miben vagy jpbb mint mások!:) A későbbiekben pedig próbáld szem előtt tartani ezeket a belső értékeket.
Önbizalom növelésnek azt sem rossz ha elmész fodrászhoz, beszerezlen néhány vagány ruhát és elmész bulizni. Akár egyedül is. Persze nem az ilyen helyeken kell becsajozni vagy barátokat szerezni de meglátod, hogy néhány tánc lányokkal mennyi önbizalmat ad majd!:) Ott még a visszautasítástól sem kell tartanod mert ott tényleg mindenki mindenkivel van.
A metrón, villamoson, buszon pedig bátran mosolyogj rá arra aki tetszik. Esetleg ülj le mellé beszélgetni.:) Még ha nem is lesz belőle semmi tanultál az esetből és szépen lassan megtanulsz flörtölni. A lényeg az, hogy fogadd el magad, nézd pozitívan a világot és ne görcsölj rá erre a barátnő témára!:)
L/19
Nos én 24éves vagyok speciel.Cimborákból mondjuk van amennyi kell(nem sok de ha valakinek rengeteg van az hiteltelenné teszi a fogalmat mert az ilyenből épphogy kevés az igazi)
Nos a barátnő dolog.Hát az nem volt.De olyan színten kimaradtam az ilyenekből hogy hiába volt suliban egyetemen ez a szokásos vetésforgó elven mindenki kavar mindenkivel én olyan voltam ott mintha ez az egész egy sorozat lenne én pedig valami operatőr hangmérnők aki csak követi a dolgokat de nem csöppen sosem bele a jelenetbe.
Ja hogy nem tettem érte?Ez igaz de a 6.érzékem úgy ítélte meg hogy nem arra várnak hogy jaj mikor szólítom le végre őket.Nem kell amúgy holmi madárijesztőnek elképzelni csak egyszerűen nem voltam az a hangadó jellegzetes fazon akiről ábrándozni szokás.Ördögi kör hogy nekem éppen emiatt voltaképpen csak egyvalamim van:az önbecsülésem.Nem tudom mit reagálnék ha engem lepattintanának,ezért magam és a köz érdekében hanyagolom a kétes kimenetelű próbálkozásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!