Ha valakinek Multiplex személyiségzavara (Disszociatív identitászavara, ha így jobban tetszik) van, az azt jelenti, hogy soha nem lehet barátnője és egész életében magányos lesz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 19:41
1/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan arra gondolok, hogy senkinek sem kell egy "multi".
2010. jan. 16. 19:54
2/9 anonim válasza:
Az valami mozibetegség? Csak a multiplexből következtetek
4/9 anonim válasza:
Nem lesz magányos. Ebben a betegségben az a jó, hogy az ember soha sincs egyedül.
Komolyan: igen, aki beteg, vagy sérült, az nehezebben talál párt magának.
5/9 anonim válasza:
Nehezebben talál párt, de nem igaz, hogy senkinek sem kell.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Mondjuk nem is veszik észre, ha nem engedem. Akkor nem emiatt maradtam egyedül ...:S
2010. jan. 17. 18:28
7/9 anonim válasza:
Nekem sajnos nem hozza le az oldalt pedig nagyon érdekelne mit ír,vki nem tudná elküldeni nekem emailben? És te honnan tudod h neked ez van? Én olvasgattam ilyeneket és rám a skizoid személyiségzavar eléggé illik!
8/9 A kérdező kommentje:
Egymás után három pszichológus (illetve a harmadik pszichiáter volt)megmondta, egymástól függetlenül, azonkívül hallom az alterek szövegelését, tudok velük kommunikálni, olyasmiket csinálok amikre a "nem multik" nem képesek, akik ismernek és tudják is, hogy multi vagyok egyértelműen meg tudják mondani, hogy éppen ki van a fronton (legalábbis általában) ... Ez azért eléggé alátámasztja.:)
2010. jan. 17. 23:42
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem gond. Pl. ha én szerelmes lennék, nem zavarna ilyesmi, megpróbálnám elfogadni olyannak, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!