Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valakinek Multiplex személy...

Ha valakinek Multiplex személyiségzavara (Disszociatív identitászavara, ha így jobban tetszik) van, az azt jelenti, hogy soha nem lehet barátnője és egész életében magányos lesz?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 19:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan arra gondolok, hogy senkinek sem kell egy "multi".
2010. jan. 16. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Az valami mozibetegség? Csak a multiplexből következtetek
2010. jan. 17. 00:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem egészen.:)Ez:

[link]

2010. jan. 17. 02:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz magányos. Ebben a betegségben az a jó, hogy az ember soha sincs egyedül.

Komolyan: igen, aki beteg, vagy sérült, az nehezebben talál párt magának.

2010. jan. 17. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebben talál párt, de nem igaz, hogy senkinek sem kell.
2010. jan. 17. 14:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)Mondjuk nem is veszik észre, ha nem engedem. Akkor nem emiatt maradtam egyedül ...:S
2010. jan. 17. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nem hozza le az oldalt pedig nagyon érdekelne mit ír,vki nem tudná elküldeni nekem emailben? És te honnan tudod h neked ez van? Én olvasgattam ilyeneket és rám a skizoid személyiségzavar eléggé illik!
2010. jan. 17. 20:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Egymás után három pszichológus (illetve a harmadik pszichiáter volt)megmondta, egymástól függetlenül, azonkívül hallom az alterek szövegelését, tudok velük kommunikálni, olyasmiket csinálok amikre a "nem multik" nem képesek, akik ismernek és tudják is, hogy multi vagyok egyértelműen meg tudják mondani, hogy éppen ki van a fronton (legalábbis általában) ... Ez azért eléggé alátámasztja.:)
2010. jan. 17. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem gond. Pl. ha én szerelmes lennék, nem zavarna ilyesmi, megpróbálnám elfogadni olyannak, amilyen.
2010. aug. 12. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!