Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan rajtam kívül aki életében egyszer sem kapott ölelést vagy puszit lánytól és még nem volt barátnője?
"Esetleg,hogy ti kezdtek el ismerkedni,és nem várni el azt,hogy megszólítsanak?L"
Én is próbáltam már persze. Nem vették a lapot. Úgy kb mintha semmi nem is történt volna. Én próbálkoztam már, de rájöttem arra, hogy nem mindegy hogy kivel barátkozok Hiába kezdek el én egy olyan csoporttal barátkozni akik nem bulizósak nagyképűek, még sem tudok még oda sem beilleszkedni mert nem vagyok laza mint ők. Ez van.
"ma 16:17-Olyan társaságot válassz,ami a te érdeklődési köreidhez illik,és amiben fel tudsz oldódni."
Olyan társaság volt :) de ezt azt hiszem bele is írtam a kommentembe :).
".Lehet,hogy csak te ítélted meg úgy hogy ez a neked való társaság."
Nem. Vegyes csoport ez nagyon... de még sem illek bele a képbe. De azt biztos,h nem ítéltem meg rosszúl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!