Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan rajtam kívül aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan rajtam kívül aki életében egyszer sem kapott ölelést vagy puszit lánytól és még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, sztem. önbizalom hiányos vagyok meg most már depressziós is lassan. Eddig még nem volt barátnőm sohasem, és egyszer sem kaptam senkitől se ölelést meg semmit sem az anyámon kívül. Haverjaim sincsenek, barátaim pedig főleg nincsenek. Visszahúzodó típus és félénk természetű vagyok, és nagyon szeretethiányos.
2011. márc. 13. 22:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
ma 16:00-Kishitű vagy,és ha valakinek ez tetszik?
2011. márc. 27. 16:16
 22/41 anonim ***** válasza:

"Esetleg,hogy ti kezdtek el ismerkedni,és nem várni el azt,hogy megszólítsanak?L"

Én is próbáltam már persze. Nem vették a lapot. Úgy kb mintha semmi nem is történt volna. Én próbálkoztam már, de rájöttem arra, hogy nem mindegy hogy kivel barátkozok Hiába kezdek el én egy olyan csoporttal barátkozni akik nem bulizósak nagyképűek, még sem tudok még oda sem beilleszkedni mert nem vagyok laza mint ők. Ez van.

2011. márc. 27. 16:17
 23/41 anonim ***** válasza:
16:15-Ilyen nekem is volt.Azt feleltem rá,hogy:Nem kérdezett ugyan senki,de ekkora ökörséget amit ő mondott nem tudtam megállni szó nélkül,ezért szóltam közbe.Lehet,hogy különb vagy náluk,és mert irigyek rád,csak le akarnak amortizálni.
2011. márc. 27. 16:21
 24/41 anonim ***** válasza:
16:16 Olyan nincs, akinek ez tetszik :P
2011. márc. 27. 16:24
 25/41 anonim ***** válasza:
ma 16:17-Olyan társaságot válassz,ami a te érdeklődési köreidhez illik,és amiben fel tudsz oldódni.
2011. márc. 27. 16:25
 26/41 anonim ***** válasza:

"ma 16:17-Olyan társaságot válassz,ami a te érdeklődési köreidhez illik,és amiben fel tudsz oldódni."

Olyan társaság volt :) de ezt azt hiszem bele is írtam a kommentembe :).

2011. márc. 27. 16:25
 27/41 anonim ***** válasza:
ma 16:24-Kérdezhetem,hogy mi bajod a testeddel?
2011. márc. 27. 16:26
 28/41 anonim ***** válasza:
Olyan társaság volt :) de ezt azt hiszem bele is írtam a kommentembe :).....Lehet,hogy csak te ítélted meg úgy hogy ez a neked való társaság.
2011. márc. 27. 16:30
 29/41 anonim ***** válasza:

".Lehet,hogy csak te ítélted meg úgy hogy ez a neked való társaság."

Nem. Vegyes csoport ez nagyon... de még sem illek bele a képbe. De azt biztos,h nem ítéltem meg rosszúl...

2011. márc. 27. 16:31
 30/41 anonim ***** válasza:
16:26 Az egyrészt nagyon hosszú lenne, másrészt off, de ha érdekel, írj privit!
2011. márc. 27. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!