Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan rajtam kívül aki életében egyszer sem kapott ölelést vagy puszit lánytól és még nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, sztem. önbizalom hiányos vagyok meg most már depressziós is lassan. Eddig még nem volt barátnőm sohasem, és egyszer sem kaptam senkitől se ölelést meg semmit sem az anyámon kívül. Haverjaim sincsenek, barátaim pedig főleg nincsenek. Visszahúzodó típus és félénk természetű vagyok, és nagyon szeretethiányos.2011. márc. 13. 22:37
11/41 Mentifantezsvér válasza:
Ezért szokott lenni Pécsen ölelés nap :D mert mindenkinek jól esik egy ölelés :)
12/41 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak nálad majd' 10 évvel idősebb. Soha még csak rám se pislogott senki. Ennyi idő után számomra ez a megszokott, a természetes. Ha változna valami ezen a téren, akkor nagyon kényelmetlenül érezném magam, és fogalmam sincs, hogy mitévő lennék. Néha az ember nem tud, és talán nem is akar kibújni a bőréből, talán nem is érdemes. Ha nem tudsz a dolgon változtatni, akkor jobb beletörődni, különben csak magadat kínzod a sóvárgással.
13/41 anonim válasza:
18 évesen én is itt tartottam. Azóta 1-2 dolog már történt, de olyan lány azóta se volt, akinek tetszettem volna. Szal ha ennyire népszerűtlen vagy a lányoknál, az nem az önbizalomhiányodnak köszönhető, hanem a külsődnek. Változtass rajta vmit, ha tudsz!
14/41 anonim válasza:
Szóról-szóra ugyanez van velem, csak én nem 18 hanem 24f.
15/41 anonim válasza:
Azért írok,mert nem bírom nézni,hogy itt szenvedtek és sajnáltatjátok magatokat.Nézzetek a tükörbe,mit változtatnátok meg magatokon!Semmit!Mert mindenki úgy jó,ahogy van,csak menjetek emberek közé,mert itt a billentyűk nem fognak megölelni benneteket.Tisztelt kérdező!Ideje lenne leszakadni anyuka mellől,ez nem pótolja az egyéb szeretetet.Anyáskodnak feletted,szerintem.Nem fog megharagudni rád anyukád,ha egy kis ribit nyaggatsz a szomszéd szobában.Az a legjobb,ha még sikoltozik is a kéjtől!!!
16/41 anonim válasza:
Kedves 15:46-os! A visszahúzódó ember előbb ugrik a kútba, minthogy emberek közé menjen. Arról nem is beszélve, hogy nem létezik ennek általános, elfogadható módja. Ha mégis tudnál ilyet, akkor fejtsd ki bővebben, please. Mellesleg az önsajnálatnak ehhez vajmi kevés köze van.
17/41 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:46
Ha neked ez önsajnáltatás, akkor miért nem méssz tovább más kérdéshez? Jó oké segíteni akarsz. De szerintem erre már mi is rájöttünk, hogy emberek közé kéne menni. De hogy amikor levegőnek néznek minket, akármit is csinálunk?
Gondolom neked minden sokkal könnyebben megy. Tudod vannak emberek akiknek igenis sokat kell dolgozni a sikerért. van aki eléri és van aki nem. az utóbbi gyakoribb.
18/41 anonim válasza:
Én speciel, amikor a tükörbe nézek, az egész testemet lecserélném.
19/41 anonim válasza:
Én a 15:46-os vagyok.Isten ments,hogy bántani akarnálak benneteket.Olyanok közé én sem megyek ahol semmibe vesznek,ilyenek nem érdemlik meg az én barátságomat.Besavanyodni otthon meg még rosszabb,gondoltatok már olyanra,hogy suliban,munkahelyen szereztek barátokat,ahova amúgy is jártok,és emberek közt vagytok,?Esetleg,hogy ti kezdtek el ismerkedni,és nem várni el azt,hogy megszólítsanak?Lehet,hogy a társaság tagjai félénkebbek,mint ti magatok,és félreértelmezitek a viselkedésüket?
20/41 anonim válasza:
16:12:
Persze, hogy próbálkoztunk ilyesmivel, legalábbis én. A legszebb reakció, amit sikerült kiváltani az emberekből az a "téged meg ki kérdezett" volt. Az emberek sajnos megérzik, ha nem olyan vagy, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!