Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok 1 olyan 19 éves fiúról aki még életében még 1 lány kezét sem fogta meg, soha nem volt barátnője és még életében nem beszélgetett a családján kívül más lányokkal. Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
szerény személyem lenne az.2011. szept. 9. 19:54
1/35 anonim válasza:
Hogy 19 éves, még életében még 1 lány kezét sem fogta meg, soha nem volt barátnője és még életében nem beszélgetett a családján kívül más lányokkal.
2/35 anonim válasza:
Én ismerkednék veled szívesen!
3/35 anonim válasza:
hát nah ez a mi családunkban nagyon cikinek számítana. a szüleim ígyis reménykedtek 12 éves koromtól kezdve h nem vok meleg mert a kis szaros kölök nem hoz haza 12-14 évesen egy csajt sem XD 9. ben fordult a dolog lett egy barátnőm, még mindíg együtt vagyunk :D
háttt azért az h nem is beszélgettél az picit ciki. nahjó nagggyon
4/35 anonim válasza:
19:56 vagyok. amúgy nah én már általánosban elég közel kerültem a lány osztály társaimhoz. szval ilyen baráti puszi , ölelés. 1x csók is a mostani bnőmmel :$
5/35 anonim válasza:
Azt azér nem hiszem, hogy nem beszéltél lánnyal, gondolom nem vagy bezárva a pincébe. Nekem sem volt barátnőm, és nem fogtam lány kezét sem:D 18F
6/35 A kérdező kommentje:
nekem még az sem volt valahogy kimaradtam ebből a korszakból.
2011. szept. 9. 20:02
7/35 anonim válasza:
de ez milyen már nekem összes osztársam megfogta már egypár lány kezét... mintha valami nagy dolog lenne. nem barátnőmmel h átkarolva megyünk az utcán akkoris mivan ... mintha ez valami nagy kiváltság lenne.
8/35 anonim válasza:
szerintem te nagyon büdös lehetsz. nekem csak a legbüdösebb osztársam nem fogta még meg egy lány kezét sem. de beszélgetni azis szokott velük. messziről.
9/35 skarma válasza:
Ha emellett tiszteled a nőket és téged nem zavar, akkor nem ciki. De az érdekelne, hogy mi volt eddig. Nem mertél közeledni, vagy nem tudtál? (fiúiskolába jártál, vagy ilyesmi oka volt?)
10/35 anonim válasza:
De hogy??? A boltos nénihez se szólsz hozzá, a szomszéd nénivel sem beszélsz, tanároddal sem beszélsz? Ezt hihetetlennek tartom, hogy 19 év alatt, mégcsak nem is köszöntél egy lánynak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!