Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki örülne első randin, vagy ha találkozik egy fiúval, akivel előtte esetleg neten sokat beszélgetett, hogy csokit kapna a sráctól, és elvinné valami romantikus helyre?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekel, mert én is így képzelem el, ha lessz egy lány, akivel jóba leszek, hogy ezt fogom csinálni.2011. júl. 12. 23:18
1/14 anonim válasza:
Én inkább virágot adnék, de a te ötleted se rosz!
2/14 anonim válasza:
één örülnék az tuti:D:D imádom a csokit
de sajna vannak oan hisztis p.csák akik minden kalóriát számolnak és megsértődnek
elötte tudd meg h szereti e a csokit és h nem fogyózik e:D
3/14 anonim válasza:
Romantikus helyre? Hát nem tudom mire gondolsz, hány éves vagy? Ha étteremre gondolsz, szerintem első randin túlzás, bár kortól függ.
Én szeretem a csokit és örülnék neki. :D
4/14 boga. válasza:
Inkább rózsára szavaznék ,mint a csokira :)
De én biztosan örülnék neki!
5/14 anonim válasza:
én örülnék, a csoki szerintem is jobb a virágnál :)
L/19
6/14 anonim válasza:
énis örülnék, Milkát vigyél neki ;) az nyerő. vagy vmi bon-bon féleséget, a márkásabbik fajtából : D
romantikus hely, hm, legjobb választás a csoki mellé. ;)
7/14 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. Nem, nem étteremre gondoltam, hanem egy hangulatos parkra. Hm. Még sajnos nincs meg az a lány, akivel ez jó lenne, de ez a nagy vágyam. A csokira visszatérve, tuti nem száz forintért veszek neki ilyen hamisított csokkikat:D. Ha már tetszik, és biztosan azért tetszik, mert kedves, és jobbat érdemel.
2011. júl. 12. 23:41
8/14 anonim válasza:
ha engem viszel, kinder csokit is hozhatsz : D
9/14 A kérdező kommentje:
hogy téged vigyelek, ahhoz beszélgetni is kéne.D:D:D
2011. júl. 13. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!