Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok 1 olyan 19 éves fiúról aki még életében még 1 lány kezét sem fogta meg, soha nem volt barátnője és még életében nem beszélgetett a családján kívül más lányokkal. Mit gondoltok róla?
Nézd, én ismerek egy hasonló fiút, mint te vagy, azzal a különbséggel, hogy ő 26 éves. Nem volt még barátnője soha, nem is csókolózott, semmi. Furcsa nagyon. Egész nap gépezett egész életében kb.... és nincs élete.
Ezzel csak azt akartam neked mondani, hogy nem maradtál le semmiről, elvégre a huszas éveid még csak most kezdődnek! Jársz egyetemre? Mi szeretnél lenni? A legjobb az lenne, ha minél többet járnál közösségbe, és változtatnál az életmódon, többet kéne szocializálódnod. Azt ne várd, hogy a többiek menjenek oda hozzád, menj te oda, kérdezd meg őket valamiről, meglátod, a beszélgetés hamar beindul. A lényeg, hogy inkább te kérdezősködj, és akkor azt fogják látni rajtad, hogy érdeklődsz feléjük, és hidd el, a legtöbb ember ezt előnyben részesíti. Ami még fontos, hogy legyél mosolygós, pozitív kisugárzású, az ilyen emberek könnyebben szerezhetnek barátokat (mert köztudott, hogy inkább azokhoz az emberekhez vonzódunk, akik pozitív kisugárzásúak, egyszerűen jó iylen emberek társaságában lenni). És hidd el, A titok nem hülyeség, mert igazuk van az előttem szólóknak: ha te ezt mondod magadnak hogy te miylen szerencsétlen lúzer vagy, akivel nem barátkozik senki, akkor ez így is lesz, sőt, így is fog maradni. Változtatnod kell ezen, légy nyitottabb! Járj el valamilyen szakkörre, ismerkedj. Végülis az internet sem rossz módja a kapcsolatteremtésnek, bár ne társat keress egyelőre magad mellé, hanem egy jófej barátot (nézd, így is hányan jelentkeztek, hogy barátkoznának veled). Ismerkedj, ez a legfontosabb. És változz meg, ne légy magadba forduló, hanem válj extroveltálttá és hidd el, a többi jönni fog magától. Remélem segítettem :) 17/L
sajnos a szavaid süket fülekre találnak bennem.
nem megy én nem ilyen vagyok, hiába akarom kézzel lábbal, 1 idő után már attól megy el az életkedvem, hogy ezt a szánalmas műmosolyt sugárzom kifelé és szinte már fáj az arcom..........erőltetetten kell kérdezősködjek, mosolyogjak, vidámnak és élettel teli legyek.......................nem megy........................annyira belém rögzült ez a antiszociális tudat, és életvitel, hogy kezdem azt érezni, hogy talán nem is szeretnék kitörni ebből.....
19 vagy, srác. Még időben.
Én sem voltam lányokkal középsuliban sem (nem érdekelt - mondhatni kocka voltam, csak én még könyvekkel) Hidd el, nincs veszve semmi. Nem lesz könnyű, de biztosan van valaki, aki pont ezért akar majd veled lenni. Nem vigasztalásból mondom, hanem mert tény. Az hogy tanultál meg hogy komolyan veszed az életet. Sokaknak ez jön be. Nem 17-20 éveseknek, hanem fölötte. Neked nem "lányok" lesznek az életedben, hanem "nők". Hatalmas különbség.
Másrészről meg: ha eddig nem voltál lányok közt az azért van mert nem akartál lenni. Most hogy ezt szégyelled, az azt jelenti hogy megváltoztál. ÉS tudod mi a vicc? Ez látszik az emberen. Ha nem akarod hogy közeledjenek hozzád, akkor nem is fognak. Nyiss. Bár, ha a gondolkodásod megváltozott, hamarosan a viselkedésed is fog. Aztán már csak rajtad múlik. (Tudom, ismerős duma, de tényleg.) Csak ne add fel, mert az is látszani fog rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!