Ma az iskola wc-ben beszélgetett egy lány a barátnőjével aki kérdezte mi csinál ennyi ideig a válasz az volt, hogy nem tud tampon mellett pisilni. Ilyenről még életemben nem halottam ez miért lehet? Vagy szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 20:43
1/3 anonim válasza:
Biztos még kezdő. Eleinte nekem is volt, hogy annyira koncentráltam, h a madzag ne legyen pisis, meg furcsa volt, h ott a tampon, és szó szerint izgultam emiatt. Ha meg nem vagyok nyugodt, nem tudok wc-zni. Akkor se megy, ha mások hallgatják, ahogy csorog:D
2/3 anonim válasza:
én ha kell akkor mások előtt még kakilni is tudok.Mindenki más, szerintem zavarban volt, hogy várják már, bent van a tampon, és hallják
3/3 anonim válasza:
lehet nem volt jól felhelyezve, csak kicsit, nem tövig, és a húgycsövet elnyomta (nem tudom máshogy írni)
nekem is volt mikor kórházban voltam és nem tudtam jól feltenni, és már nagyon kellett pisilni, mégse tudtam, aztán kivettem és tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!