Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok 1 olyan 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok 1 olyan 19 éves fiúról aki még életében még 1 lány kezét sem fogta meg, soha nem volt barátnője és még életében nem beszélgetett a családján kívül más lányokkal. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
szerény személyem lenne az.
2011. szept. 9. 19:54
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

nem erre szerettem volna kilyukadni...

inkább, hogy kimaradt 1.... igazság szerint nem is tudom, hogy mit kellene tennem.

Még barátaim se voltak soha...mindig egyedül voltam.....jó itt voltak a rokonok szülők, de az nem olyan.....tanácstalan vagyok...és...én...már nem is tudom, vagyis ............én már semmit sem tudok......

2011. szept. 9. 20:06
 12/35 A kérdező kommentje:
komolyan még nővel anyámon és a tesóimon kívül nem beszélgettem, soha......
2011. szept. 9. 20:08
 13/35 A kérdező kommentje:

valaki nem tudna megtanitani, hogy hogyan kell közeledni vagy 1 általán, hogy kell oda menni 1 lányhoz.

Én nem tudom, hogy hogyan kell....baccus félek a csajoktól, lányoktól....remeg a hangom, ha a közelembe vannak és izzadok mint állat meg minden nyű rámtör.....

valaki segtsen, hogy mit tegyek........

2011. szept. 9. 20:10
 14/35 anonim ***** válasza:
te mit csináltál egész életedben? ültél a szobádban és gépeztél vagy mi ? :( ez nagyon rossz. nagyon sajnállak :( miattad szomorú lettem, mert a helyedbe gondoltam magam. :S
2011. szept. 9. 20:11
 15/35 anonim ***** válasza:
bakker ezt nem lehet tanulni. :( járj közösségbe osztálytársakkal haverkodj. szocializálódj ember !!!!
2011. szept. 9. 20:13
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek barátaim, az osztálytársakkal el vagyok, ökörködünk, de csak haverok, komoly dolgokról nem beszélnék velük mert gyerekesek. A barátom 28 éves, neki mindent el lehet mondani, segít megcsinálni a motoromat, segítünk egymásnak ahol tudunk. Tehát úgy barátom nekem is csak 1 van.
2011. szept. 9. 20:14
 17/35 anonim ***** válasza:
Ja 20:05-ös voltam. 18F
2011. szept. 9. 20:15
 18/35 A kérdező kommentje:

Tanultam...leéretségiztem.......de senki sem emlékszik rám...

Én vagyok az uccsó padban ülő hallgatag srác.

Múlthét pénteken a Duna Plazaba voltam cipőt venni, és találkoztam, vagyis megláttam az osztálytársaimat, de nem ismertek meg....totál semmi nuq...hagytam is.

Ekkor elgondolkoztam, hogy mit is értem el az életben, azt, hogy még a nyomorult nevemet se jegyezték meg, még 1 apró emlék vagy valami, hogy héj nem te vagy az a nyominger az ucccsó padból??

Nem.....semmi....annyira jó lenne barátkozni, annyira, de annyira......de az a érzésem, hogy ez örökre álom fog maradni.

Azon gondolkodok, hogy vannak olyan emberek a világban akiknek a sorsuk megpecsételődött a születésénél fogva.....vannak olyanok akik mindig csak a sötétben és magányban élnek.....vannak olyanok akiknek a nehéz élethelyzeteket egyedül barátok, barátnő nélkül kell végig vészelnie....

lehet, hogy én ilyen vagyok.. és valóban ez lenne a sorsom?

nem tudom...nem tudom....

2011. szept. 9. 20:25
 19/35 anonim ***** válasza:
én barátkozom veled ha gondolod. :S
2011. szept. 9. 20:29
 20/35 anonim ***** válasza:
20:15 vagyok. Amíg nem dolgoztam nyáron nekem sem volt barátom.
2011. szept. 9. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!