Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt e már hosszas netes beszélgetésekkel kezdődő netes flörtöd, kalandod? Átléptétek e a vírtualitást? Izgalmas volt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 13:37
11/13 anonim válasza:
társkeresőn ismertük meg egymást, utána 1 hét Skype, most pénteken taliztunk, egész nap együtt voltunk. Hihetetlen jó volt vele!
12/13 anonim válasza:
Igen, 2007 nyarán több fiúval is flörtöltem, ismerkedtem. Túl voltam egy csúnya szakításon, és szerettem volna felejteni, jól érezni magam. Társkeresőn ismerkedtem, aztán msnen sok-sok beszélgetés, flörtölgetés... volt, akivel személyesen is találkoztam. Csóknál tovább senkivel sem mentem, volt, akikkel szimplán csak haverok lettünk, volt, akivel egy ideig kerülgettük egymást, de aztán nem lett belőle komolyabb, mert a szívem nem dobbant meg egyiknél sem különösebben. De nem is az volt a célom, hogy komoly kapcsolatot keressek. Összességében jó volt, élveztem, és nem bántam meg.
22/l
13/13 anonim válasza:
igen volt 1 pár:)egyikkel 2 évig voltam együtt,most pedig volt egy kis kalandom kb 2 hónap telefon,net,majd egy tali(3 napos)..volt 1 kis huncutkodás:)sokat beszélgetek fiúkkal,erről arról,de persze csak addig amíg jól esik..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!