Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt e már hosszas netes beszélgetésekkel kezdődő netes flörtöd, kalandod? Átléptétek e a vírtualitást? Izgalmas volt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 13:37
2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kis diszkrét voltál kedves válaszadó :-),pedig úúúgy érdekelt volna egy kicsit részletesebben is,de persze megértelek.
2011. márc. 6. 13:46
4/13 A kérdező kommentje:
Ej ! :-D és a második válaszoló sem árul el részleteket.
2011. márc. 6. 14:01
5/13 anonim válasza:
milyen kalandra gondolsz?kamszex?:D
6/13 A kérdező kommentje:
Nem pont arra gondoltam,plátói vonulat is legyen benne,fokozzák az együttálmodozást,egymás kiszínezését a végletekig,persze egy kis erotika is belefér a keretbe,de nem egy direkt kamerás.
2011. márc. 6. 14:24
7/13 anonim válasza:
volt, a végén a lány a melleiről is küldött képet, de aztán nem lett belőle semmi, képzelheted milyen lány aki neten egy ismeretlennek küld a melleiről képet....amúgy én huztam volna simán
8/13 A kérdező kommentje:
Tyű-ha !Gondolom először az arcáról küldött fotót és jópár kört futottatok míg a melleiről is küldött.És te vajon milyen fotót küldhettél neki??? :-D
Meddig ment a story?MI lett a végkifejlet?
2011. márc. 6. 14:58
9/13 anonim válasza:
:D persze, előtte az arcáról is küldött, aztán a melleiről, kb. 1 hónapos ismeretség után, de heti csak 1-2-szer beszéltünk.
végülis a dologból nem lett semmi (nagy távolság)
igazából jó volt a dolog, legalábbis 17 éves fejjel élveztem, de ma már nem hiszem hogy érdekelne ilyesmi :D
10/13 anonim válasza:
és én nem küldtem neki semmilyen fotót, csak egy rendeset önmagamról, de semmi extra, előző voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!