Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt valaha, hogy sose fogsz kelleni senkinek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 13:36
31/31 anonim válasza:
Igen, nő vagyok. Nem felel meg bárki,de szerintem senkinek sem. Elvárásai mindenkinek vannak külsőleg is-belsőleg is. Úgy nem lehet élvezni egy kapcsolatot, hogy rá se birok nézni a másikra mert annyira ronda... vagy hogy egy értelmes szót nem tudunk váltani egymással mert annyira más hullámhossz...
Aki nem jön be az nem jön be, kész. Ezen nincs mit magyarázni szerintem.
Már igy is eléggé leadtam a mércét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!