Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok,150 centi, vékony lányos, mit tegyek? Senkinek nem fogok kelleni?
De, találni fogsz majd egy lányt aki szeretni fog olyannak amilyen vagy.....de erre sokat kell várnod, és lehet hogy ilyet csak valahol egy messzi messzi távoli galaxisban.
De sosem szabad feladni csak a gyengék adják fel.
Netán ilyesmi vagy: [link] ?
Akkor remekek az esélyeid, főleg, ha neked is sikerül beállnod egy jó kis metálbandába. :D (ő is kb. ekkora magasságra is)
De mondjuk a vékonyságot könnyen lehet egyensúlyozni egy kis kondizással, vagy valamiféle edzéssel.
A farokméretedet meg felejtsd el. Rohadtul nem értem (pedig én is fiú vagyok), hogy miért kell ezen annyit rágódni, k*-ra nem számít, hogy mekkora, azt számít, hogy tudsz-e vele bánni. Ha igen, akkor már tényleg semmi jelentősége a méretének.
De visszatérve a lényegre, ahogy írtam, edzz egy kicsit, és ha jó szálkás lesz az alkatod, akkor már egyáltalán nem lesz baj a vékonyság se, és a magasság sem lesz gond (főleg, hogy általában a lányok se sokkal nagyobbak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!