Miért érzem egyfolytában azt, hogy csúnya vagyok, nem érek semmit, soha nem fogok kelleni senkinek, mindenki más szebb, jobb fejebb, aranyosabb, tökéletes, csak én vagyok egy senki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 11:11
1/6 anonim válasza:
Önbizalomhiányod van. Nekem is, pozitívabban kellene látnom a dolgokat, de nehezen megy. Fiú vagy vagy lány egyébként?
2/6 A kérdező kommentje:
18/L
2010. jún. 28. 11:59
3/6 haggyámán válasza:
Hidd el, van akinek te vagy a szebb, jobb fej, aranyosabb, tökéletesebb. A lényeg, hogy valóban higgy benne. És senki más véleménye ne érdekeljen, csak a sajátod, vagy azé, aki ugyanezt mondja.
4/6 anonim válasza:
Ennyi. Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű lány vagy, csak legyen már egy kis önbizalmad! Fel a fejjel!
5/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak 18f. Ha gondolod, írj privátot
6/6 anonim válasza:
mikor a kérdést olvastam azon gondolkoztam,h ezt én írtam ki volna és nem emlékszek
pont ezeken gondolkodok én is mindig
és mindeg elrontja a kedvemet
ha megy 1 lány az utcán és jól néz ki megnézem de nem úgy mint 1 fiú hanem irigységből
és minmdeg elmegy olyankor a kedvem
én ezt önbizalom hiány miatt érzem
neked is önbizalom hiányod van
ha akarsz írj privit!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!