Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok,150 centi, vékony lányos, mit tegyek? Senkinek nem fogok kelleni?
Hát nőlni nem is fog soha, legfeljebb nőni. De nem biztos egyébként, hogy jól is állna, vagy hogy olyannak nőne, amilyennek szeretnéd. Pl. én is nemrég szabadultam meg a szakállamtól, és valszeg a bajszomtól is meg fogok, mert bármit is csnináltam vele, mindig összevissza állt az egész, és túl ritkás is volt - szóval ne a szőrzetbe helyezd a bizodalmad.
Az arcod miatt meg szintén ne aggódj, az mindenképp meg fog emberesedni. :)
istenemXDXD anyuci szerint arika vagy:DXD
nem nyitotta meg a képet amit küldtek de amilyen választ irtál rá kérdezőXDXDD
elsem tudom képezlni h h nézetsz kiXDXD nagyon durván az biztos...XDXD
szüleid milyen magasak?
ha ők magasabbak nálad,akkor ne aggódj te is meg fogsz nőni.
Szia!
Van egy lány ismerősöm, még elsőben 132 cm volt, és egy orvos adott neki egy inekciót, amit minden nap be kellett adni magának (vmi hormon bigyók) és 1 év alatt 20 centit nőt, most végzőben 150 centi lett. Szóval, h ha elkezded, lehet, h nősz te is 10 centit, és akkor már 160 leszel, ami sztem annyira már nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!