Egy kicsit husis vagyok nem dagadt nehogy félreértsétek és attól tartok nem fogok kelleni senkinek szerintetek se?
Nos én vagyok az élő példa..Fiatal lányként 162cm magasságommal általában 60-65 kiló voltam.Állandóan volt valaki srác akivel jártam.Később kétszer is férjhez mentem.( mindkét esetben én váltam el,mert meguntam a házasságomat,és a volt férjeim soha nem csaltak meg) Jelenleg 38 éves vagyok a magasságom még mindig 162cm,de ma már húsosabb vagyok( 75 kiló) Mégis nemsokára újra férjhez megyek,és a vőlegényem imád...
Szóval lehet boldog az is aki nem 40 kilós...
Add önmagad,legyél mindig vidám,mosolyogj sokat,és nem leszel magányos..
köszönöm szépen a válaszokat
mostanában ez a kérdés nagyon zavart és ezért muszály volt megkérdeznem
ezek a válaszok nagyon sokat segítenek(lelki világomon)
mégegyszer köszönöm:)
Dehogynem fogsz :) Szerintem sokkal cukibbak a husisabb lányok, mint egy gebe 30 kilós. Én legalábbis soha nem szeretnék olyan csontsovány lenni, mint a kifutó modellek:/ Ráadásul a fiúk elvileg pont azt szeretik, hogyha van mit fogni rajtad.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!