Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt valaha, hogy sose fogsz kelleni senkinek?
eleinte éreztem ezt de mostanra már nem érdekel szingli vok de van egy lancer evo gt-m és nyugodt jólkeresö munkám.
24/F
Én se kellettem senkinek, majd elkezdtem mesélni egy lánynak arról, hogy a szüzességem egy prostinak adom, utána meg lemondok a szerelemről. Összehozott a barátnőjével....9 hónapot voltunk együtt.
21/F
igen :)
most is de nem az a "nagyon durva" ( :D ) hanem hogy pont azoknak nem kellek akikkel "szóba is állnék " :)
Igen úgy érzem, és a legrosszabb hogy van akit mindennél jobban szeretnék, ráadásul minden nap beszélünk, és kb 1méterre vagyunk egymástól nap mint nap suliban :( de ő mit sem sejt, és ha tudná se érdekelné valószínűleg
02-27 14:29
NE GONDOLD! Én pont az ellenkezőjét keresem!!!
sztem érzelgősök vagytok. oké hogy én meg talán rendellenesen nem, de végülis kinek kellene egy sérült, önsajnáló fiú? (vagy lány..)
nem írtam ám keményen, csak hátha jó irányba terelődnek a gondolataitok :)
20ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!