Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezted már azt valaha, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már azt valaha, hogy sose fogsz kelleni senkinek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 13:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Folyamatosan így érzem, és még sokat kell dolgoznom magamon, hogy másképp gondoljam.

23L

2011. febr. 27. 14:36
 12/31 Szesze ***** válasza:

"All my life I've been good but now, woah, I'm thinking what the hell

All I want is to mess around and I don't really care about

If you love me, if you hate me..."

Igen gondoltam már így de ez valójába nem így van, csak kicsit élni kell, és nem túl komolyan venni a dolgokat. Menj bulizni, csókolózz ezzel-azzal, aki akad se külső se semmi feltétel nélkül, csak érezd jól magad. Aztán majd egyszer csak, valahogy csak elénk toppan az akire vártunk:D 19L

2011. febr. 27. 15:47
 13/31 anonim ***** válasza:

Most is így érzek. De talán, mert visszautasított egy srác, ha nem tette volna, biztos nem érezném...

20/L

2011. febr. 27. 17:40
 14/31 anonim válasza:
Másfél éve folyamatosan ezt érzem mert így is van...
2011. febr. 27. 19:09
 15/31 anonim válasza:
64%
Igen,én már ezt érzem kb 5 éve.Szinte minden pillanatban bánt is meg nem is.Most már nem érdekel.Tudom h úgyis egyedül fogok maradni egész hátralévő életemben.Nem próbálkozom senkinél,és nem is fogok sohasem.Úgysem tetszenék mert vagy ez a baj,vagy az a baj,vagy mert hosszú a hajam,vagy mert nem is tudom.Szóval mindíg lenne kifogás, de hát ez van,ezt kell szeretni.
2011. febr. 27. 23:08
 16/31 Szesze ***** válasza:

Midnen hozza allas kerdese. En egy nagyon kisebbsegi komlexusba szenvedo lany vagyok, midnen napom kuzdelem h egyaltalan elhigyem, hogy a barataim igazi baratok, a rokoniaim tenyleg szeretnek stb. Kicsit mind az 50 elso randiba, na persze en nem felejtek csak egyszeruen nem tudom ezt elhinni.

De kuzdeni kell nap mint nap, barilyen onbizalom hianyos is az ember nem szabad engedni h bekeruljon abba az ordogi korbe. Ha azt modnod magadrol h nem kellesz senkinek ez kisugarzik mer ta szonak es a gondolatnak igen is ereje van:)

BARKI aki igy gondolja, scak azt tudom modnani h kell kuzdeni, nap mint nap. Nem konyu de mi konyu ebbe a qurva vilagba??? Jah es higyetek el ,hogy az akirol azt hiszitek h igen nek imilyen jo az elete, neki is vannak problemai. Senkinek nem fenekig telfej az elete.

Meg kell probalni pozitivan gondolkodni es higyetek el hogy meglesz az eredmenye. LEGY MAGABIZTOS ES BOLDOG A BORODBE.

http://www.youtube.com/watch?v=s4Rax2PXiWA <<<<ezt hallgasatok meg:D

19/L

2011. márc. 1. 12:36
 17/31 anonim ***** válasza:

Heh, mennyire ismerős érzés...

15/L

2011. márc. 3. 17:06
 18/31 anonim ***** válasza:

Nem olvastam az összes komit, de nagyon csípem a laza 19L-t :))

többiek meg szegénykéim, megértem, hogy a nagy kényelemben túl sok idő jut az érzéseitekkel foglalkoznotok, és én tudom, hogy ez így nem jó, de Nektek kell ezzel megbírkózni. idővel megtudjátok milyen jó együtt tölteni egy éjszakát egy baráttal, végigtáncolni egy estét stb. de ehhez el kell hagynotok a sok teljesen felesleges önmarcangolást. kezdjetek harcművészetet vagy küzdősportot tanulni ha túl sok időtök van, kössétek le magatokat, és járjatok el otthonról (ki-ki a maga korához passzoló helyre, társaságba) és higyjétek el, jobb lesz, de ha letörtök akkor sokkal nehezebben lesz jobb.

ha gondoljátok írjatok, visszaolvasok majd, és szívesen segítek ha valamiben tudok, elvégre Ti vagytok a fiatalság!!!

20ff

2011. márc. 3. 17:12
 19/31 anonim ***** válasza:
Inkább úgy éreztem, hogy a szerelemben is kompromisszumokat kell kötnöm ahhoz, hogy társat találjak és soha nem lesz olyan barátnőm, aki valóban minden téren megfelel.
2011. márc. 3. 17:24
 20/31 anonim ***** válasza:

most van egy témám szerelemről, olvassátok el..

értelmesebb, ahelyett hogy magatokban rágódtok.

és (persze) a szerelmet felejtsétek el!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. márc. 3. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!