Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen fiúk?
Léteznek még olyan fiúk, akiknek fontos egy lány? Úgy értem, akik szeretik meglepni a párjukat, akik virágot szoktak venni, akik tisztelettudók és akik odafigyelnek a másikra? Annyira kevés ilyen fiúval találkozom és ami még nagyobb baj, az hogy az én párom sem ilyen :( Pedig olyan jól esne néha egy kis kényeztetés, egy kis odafigyelés. Ő már pl soha nem okoz nekem meglepetést, nem megyünk el sehova, nem csinálunk semmit :( De nem csak őt, hanem sok sok ilyen fiút ismerek, akiknek mintha nehezükre esne kedvesnek lenni. 25 éves vagyok már és komolyan kezdek félni, hogy nem fogok soha ilyen törődő fiút találni. Vannak még rendes fiúk? :)
25L
Szia :)
23:34 vagyok,
Igazándiból sajnálom hogy nem fektet úgymond energiát a kapcsolatotokba , csak nem értem hogy ha már annyira sem hogy nem vesz figyelembe sok dolgot az elmondattak alapján, akkor miért húzza a dolgot , úgy értve hogy , ha én például "kiábrándulnék" egy lányból akkor elsőnek leülnék megbeszélni vele a dolgokat azt hogy mit érzek , miért, majd ha tovább is az a gondolatom áll fent hogy nincs értelme húzni húzni egymás érzéseit akkor tudjuk mi a megoldás , bár ez elég nyersen hangzik így hisz persze nem tudom az előzményeket , meg a körülményeket sem, de erre igazándiból tényleg nektek kellene leülnötök és kicsit elbeszélni megbeszélni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!