Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Léteznek még olyan fiúk, akiknek fontos egy lány? Úgy értem, akik szeretik meglepni a párjukat, akik virágot szoktak venni, akik tisztelettudók és akik odafigyelnek a másikra? Annyira kevés ilyen fiúval találkozom és ami még nagyobb baj, az hogy az én párom sem ilyen :( Pedig olyan jól esne néha egy kis kényeztetés, egy kis odafigyelés. Ő már pl soha nem okoz nekem meglepetést, nem megyünk el sehova, nem csinálunk semmit :( De nem csak őt, hanem sok sok ilyen fiút ismerek, akiknek mintha nehezükre esne kedvesnek lenni. 25 éves vagyok már és komolyan kezdek félni, hogy nem fogok soha ilyen törődő fiút találni. Vannak még rendes fiúk? :)

25L

2011. febr. 18. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:

Én ilyen lennék...

Beszélj a pároddal, kívánok neked szép életet!

2011. febr. 18. 23:24
 2/72 anonim ***** válasza:
Vannak!
 3/72 anonim ***** válasza:

Tudod miért van ez?Mert nem érnek el vele semmit, nagyon kevés lányt érdekel ez amit leírtál.Én ilyen fiú vagyok de nem mutatott még érdeklődést erre egy nő sem, akkor minek erőltessem a virágot meg az odafigyelést?

Inkább az a kérdés, léteznek-e olyan lányok akik még értékelik ha odafigyelnek rájuk, bókolnak nekik, megbecsülik őket?Nekem úgy tűnik nagyon kevesen vannak.

20f

4/72 anonim ***** válasza:

Biztosan vannak, de szerintem az a baj, hogy rossz helyen keresed őket :)

25évesen elötted még bőven az élet, viszont ha találsz egy ilyen "álompárt" azt soha soha ne engedd el :)

Hol szoktál ismerkedni? Milyen közegben mozogsz? sokat számít..

F/16

2011. febr. 18. 23:25
 5/72 anonim ***** válasza:

Persze...én is közéjük tartozom,csak valamiért minket rendes srácokat meg elkerülnek a nők,mert nekik az izmos,kigyurt,bunkó,semmivel nem törődöm pasik kellenek :) Tisztelet a kivételnek persze....nemtudom de akárhány lánnyal beszélek,mindig ez a baj,keres normálisat de nem talál :) Pedig nem 1 van....háát a párod eléggé bunkó lehet,már bocsi,ha semmi törődést nem kapsz...én odaadnék mindent egy olyan lányért,aki szeret,és megbecsül...lehet ócsárolni,és leszolni...de ameddig nem ismertek ne alkossatok véleményt rólam!Köszi :)

23/F

2011. febr. 18. 23:25
 6/72 anonim ***** válasza:
100%
egy gyk-s srácot idézve most ez jutott eszembe " azok a rendes fiúk akiket a barátnöiddel kinevettek az utcán"
2011. febr. 18. 23:26
 7/72 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy pár éve még én sem gondolkodtam ilyesmin, de mostanában, hogy egyre nyugodtabb életet élek, már fontosak számomra ezek a dolgok és igencsak vágyódom utána. Nagyon jó lenne valakitől ilyen dolgokat kapni és viszonozni. Mert ha nem kapok semmit nincs is nagyon mit viszonoznom :(

Próbáltam beszélni vele, de nem mentem semmire :( Nem lesz ennek jó vége :(

2011. febr. 18. 23:27
 8/72 anonim ***** válasza:

Aki normális azt ma már le se sz*rják.

Bezzeg a sok kamu embert.......

2011. febr. 18. 23:30
 9/72 anonim ***** válasza:

Vannak. Belém szerelmes egy nagyon rendes aranyos scár és Bármit megtenne értem. Ha szomorú vok próbál felvidítani, lesi minden kívánságomat és megadna nekem mindent, amit kérek, csak egy a bibi sajnos... Én nem vagyok szerelmes, és így nem tudok és nem is akarok vele együtt lenni. Sz@r dolog, mert tudom, hogy ő sosem bántana meg, talán ez az egy dolog amiben biztos vagyok. Szeretem és jól is néz ki (csók már volt köztünk még régebben) de egyszerűen nem tudnám vele elképzelni. Apának is tökéletes lenne, de akkor sem, tiszta hü-lye vagyok, és ha kérhetnék vmit ami teljesüljön az lenne hogy én is ugyanúgy szeressem őt mint ő engem, de sajna ez ugye nem lehetséges.. Mindemellett egy olyan srácot szeretek, aki meg se érdemli...

Dehát ilyen az élet...

23/L

10/72 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:26

igen nagyon igaza van a válaszolónak....mi vagyunk azok,akiket kinevetnek,mert vannak érzéseink!Nemtudom megérteni a mai csajokat/nőket...egyik sem jó,az sem jó,ha kedvességet kapnak,az sem jó,ha bunkóskodnak velük :( Nah a pasiddal szemben meg sztem ennek simán szakítás lesz a vége,ha már hiányzik ez neked,akkor úgyis menekülni fogsz a kapcsolatból...ebben biztos vagyok! :)

23/F

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!