Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Léteznek még olyan fiúk, akiknek fontos egy lány? Úgy értem, akik szeretik meglepni a párjukat, akik virágot szoktak venni, akik tisztelettudók és akik odafigyelnek a másikra? Annyira kevés ilyen fiúval találkozom és ami még nagyobb baj, az hogy az én párom sem ilyen :( Pedig olyan jól esne néha egy kis kényeztetés, egy kis odafigyelés. Ő már pl soha nem okoz nekem meglepetést, nem megyünk el sehova, nem csinálunk semmit :( De nem csak őt, hanem sok sok ilyen fiút ismerek, akiknek mintha nehezükre esne kedvesnek lenni. 25 éves vagyok már és komolyan kezdek félni, hogy nem fogok soha ilyen törődő fiút találni. Vannak még rendes fiúk? :)

25L

2011. febr. 18. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:

23:34

Igen nagyon jól látod szerintem, és hidd el, hogy ha végre észhez térnek a lányok akkor az ilyen fiúk lesznek előnyben és manapság már egy kincs ilyet találni amúgy! Erre csak egy két éve jöttem rá én is, természetesen kell hozzá a megfelelő lány is...hiszen mindenhez két ember kell. :) És igen én is ezt mondtam a páromnak: nem megszerezni nehéz, hanem megtartani...hát ezzel sem mentem sokra, azt hiszi h én már örökre itt leszek neki tudod, mert én már az "övé" vagyok és kész... én azért nem egészen így gondolom.

2011. febr. 18. 23:38
 22/72 anonim ***** válasza:
Vannak, de általában a szemfülesebb lányok már elfogták őket.
2011. febr. 18. 23:39
 23/72 A kérdező kommentje:

Hát úgy érzem én tettem azért ezért a kapcsolatért, most hogy volt valentin nap is, egész nap főzőcskéztem, meg megleptem egy szív alakú sütivel is, meg hasonlók...ő meg egész nap csak feküdt és semmi...még egy szál virágot sem hozott, pedig jól esett volna. Nem kifejezetten a valentin napról van szó, hanem neki ált. ez szokott lenni a reakciója mindenre... :(

Én amúgy Pest megyei vagyok, Kecskemét és Budapest között félúton kb., az 5ös főút mellett. :):)

2011. febr. 18. 23:42
 24/72 A kérdező kommentje:
Ja igen, még azt akartam írni, hogy hát tudod az elején még kedvesnek tűnt :) akkor még néha voltak ilyen dolgai, aztán ahogy teltek az évek (3 éve vagyunk együtt) úgy el is múltak...
2011. febr. 18. 23:43
 25/72 anonim ***** válasza:
Akkor dobd...
2011. febr. 18. 23:44
 26/72 anonim ***** válasza:
Nah éppen erről beszélgettem minap egy csajjal...arra felétek laknak a "normális" lányok...felénk meg a "normális" srácok :D
2011. febr. 18. 23:45
 27/72 A kérdező kommentje:
Annak a válaszolónak, aki a facebook-os képet írta: hát ez tényleg elég elkeserítő, de sajnos én is látom ezt a mindennapokban...néha teljesen kiakadok, hogy kislányok (13-14 évesek)úgy viselkednek és öltöznek, ahogy én ebben a korban nem mertem volna...pedig az azért nem is volt olyan rég...nem tudom mi lesz...jól meggondolom az biztos, hogy vállaljak-e gyereket, kicsit félek tőle :)
2011. febr. 18. 23:46
 28/72 anonim ***** válasza:
xD Szívás...
2011. febr. 18. 23:46
 29/72 anonim ***** válasza:

De komolyan mi tette ilyenné az embereket??

Régen is voltak hülyék, de ez már népbetegség...

Olyan mintha, ha mindenkinek az IQ -ja a földet súrolná.:SS

Ez a média maitt van, a szülök miatt, oktatás miatt vagy mi??

Vagy régen is ennyire gyökerek voltak a tinik meg az emberek?

2011. febr. 18. 23:49
 30/72 A kérdező kommentje:
Szerintem mindegyik egy picit. De amúgy komolyan mondom, hogy nem tudom. Durva. :)
2011. febr. 18. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!