Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen fiúk?
Léteznek még olyan fiúk, akiknek fontos egy lány? Úgy értem, akik szeretik meglepni a párjukat, akik virágot szoktak venni, akik tisztelettudók és akik odafigyelnek a másikra? Annyira kevés ilyen fiúval találkozom és ami még nagyobb baj, az hogy az én párom sem ilyen :( Pedig olyan jól esne néha egy kis kényeztetés, egy kis odafigyelés. Ő már pl soha nem okoz nekem meglepetést, nem megyünk el sehova, nem csinálunk semmit :( De nem csak őt, hanem sok sok ilyen fiút ismerek, akiknek mintha nehezükre esne kedvesnek lenni. 25 éves vagyok már és komolyan kezdek félni, hogy nem fogok soha ilyen törődő fiút találni. Vannak még rendes fiúk? :)
25L
Szia!
Én is ilyen vagyok.
Sajnos 3 hete szakítottunk barátnőmmel,mert nem voltam neki elég, mivel kivételesen én is el akartam menni haverokkal szórakozni. Történetem:
több mint fél évet voltunk együtt. Az elején csak találkozgattunk, minden nap, minden alkalommal vittem neki csokit, ha suliból jött akkor elhívtam enni stb. Aztán miután sokat voltunk együtt, kb 1 hó, bemutatott szüleinek, én is enyémnek, és utána hol náluk, hol nálunk voltunk, szinte 5 napot nálunk. Mindkettőnknek van jogsija, autó is, de szinte mindig vittem oda ahova kellett. Ha barátnőivel bulizott elmentem érte, volt hogy éjjel 3 kor, nem is egyszer. Nálunk voltunk szinte minden reggel én csináltam neki a reggelit, mivel erősen cukor beteg, ezért nem volt mindegy mit, inzulinoznia kell magát. Minden reggel ágyba vittem neki a reggelit, amit kért megcsináltam, tőle szinte nem is vártam el ilyet, talán 1-2 alkalommal volt. Havonta vettem neki virágot. Minden hónapban azon a napon amikor összejöttünk ajándékoz vettem neki. Minden jól ment. Kivittem tesómékhoz Angliába, ez volt a második karácsonyi ajándékom. Sajnos mivel ő egyre többet akart barátaival lenni, bulizni, és engem nem engedett sokat veszekedtünk:S, és sajnos szétmentünk.
Hát nézd, én 4 éves kapcsolatból álltam fel pont azért mert nem adta meg a párom azt amit szerettem volna, pedig őt nagyon szerettem és mindent amit tudtam megtettem a kapcsolatért csak saja ő nem volt hozzám való. Pontosan jól írtad ahhoz hogy egy normális srác is boldog legyen ahhoz kell egy normális lány is! Nekem éppen olyan nehéz egy épkézláb nőt találnom mint neked pasit.
23:49 -esnek: mi miatt van? Szerintem ez a korosztály már nem két normális szülő nevelte generáció nem volt meg a család és a család kép, legalábbis másra nem tudom visszavezetni. Am van még remény mert nálunk a karon elég normális hímnemű egyedek léteznek tehát csak a hely az amit jól kell megválasztani és találni olyat aki normális. ... értelmes lányokat "lelőhelyét" sajna még nem fedeztem fel :( / :)
22f
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:53
Ettől most nagyon szomorú lettem:(
Főleg nem ivás miatt:((
Lassan ott fogunk tartani, hogy ezek az emberek még a WC-t sem foogják lehúzni. Hánynom kell, komolyan..
Azt meg remélem, hogy egyszer értelmes emberrel találkozol.
Nekem még mindig nincs barátnőm, nem is keresek, de idegesít, hogy korcs emberek vesznek körül és ha akarnék miből lehet válogatni? A szemétből??
Szerencsére én is elit egyetemre járok:D
Eddig még nem láttam csőcseléket...
A májátültetéses hogy ismerkedik, "Szia huszonplusz éves vagyok volt egy májtranszplantációs műtétem baj?"
Csak mert én sem kezdem mondani hogy egy herém van, mivel amikor odakerülünk hogy észreveszi remélem már nem fogja zavarni. Senki sem gondolja azt az ismerkedésnél hogy na neked biztos májzsugorod van, te meg ne hozd szóba amíg nincs itt az ideje.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:01
Nem szoktam elmondani,csak ha már a testiekhez kerülünk...akkor meg az a baj,hogy nem mondtam addig...akkor most döntsd el mi a helyes :S A hegemet hogy takarjam el? Nah meg a másik,hogy őszinte vagyok,és ismerkedés alatt mindent ami fontosabb elmomndok magamról,ugyanis aki velem lesz a jövőben...illik tudni arról,ha például rosszul leszek,miért is van az? nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!