Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen fiúk?
Léteznek még olyan fiúk, akiknek fontos egy lány? Úgy értem, akik szeretik meglepni a párjukat, akik virágot szoktak venni, akik tisztelettudók és akik odafigyelnek a másikra? Annyira kevés ilyen fiúval találkozom és ami még nagyobb baj, az hogy az én párom sem ilyen :( Pedig olyan jól esne néha egy kis kényeztetés, egy kis odafigyelés. Ő már pl soha nem okoz nekem meglepetést, nem megyünk el sehova, nem csinálunk semmit :( De nem csak őt, hanem sok sok ilyen fiút ismerek, akiknek mintha nehezükre esne kedvesnek lenni. 25 éves vagyok már és komolyan kezdek félni, hogy nem fogok soha ilyen törődő fiút találni. Vannak még rendes fiúk? :)
25L
Nem a bunkók kellenek a nőknek, hanem a gyerekek, a féltékeny plüss imádok nem kellenek. Persze a mai társadalomban rengetek korcs van, úgy hogy elhiszem, hogy sokaknak a bunkók jönnek be. De mégsem hiszem, hogy azért, mert bunkók. Mindegy. Relatív, hogy mi micsoda.
De hisztizni egy hülye nő miatt vagy mindent nőt rossznak mondani, szánalmas és nyálas és inkább ez az oka, hogy az illetőknek nincs nője. Most nem az ide írokra gondoltam.
*srác
És amúgy igen, sajnos jól mondják a srácok...
Valószínű az lehet az oka, hogy a bunkókra buknak a lányok mert ők feltűnőbbek és jobban észreveszik őket. Persze akinek van egy kis esze, nem kezd ilyen fiúkkal...
Én is elkövettem már ilyen hibát, de annak úgy sincs soha jó vége. :) A mostani barátomról azt hittem, hogy minden oké lesz és milyen jó lesz nekünk...hát sajnos nem így lett. És nekem is volt olyan tapasztalatom is, amit az egyik válaszoló írt, hogy nagyon szeretett egy fiú de egyszerűen nem éreztem én sem azt, hogy tudnék vele lenni, pedig még volt egy időszak is amikor szinte rá próbáltam beszélni magam, hogy már pedig vele biztos milyen jó lenne, de ez sajnos nem így működik.
Kedves kérdező, te tettél bármit is ezért a kapcsoatért??
Mi tetszett meg neked ebben a srácban??
Tudod az exem veled egyidős volt...most szakitottunk nemrég,de nem kettőnk miatt,hanem egyéb okokból,na mind1 ez nem ide tartozik...ezt azért irtam le,hogy Mint az előbb is irtam miket alig találnak meg,és miért? Mert mi nem az a menjünk rugjunk be,és igyuk le halálra magunkjat tipus vagyunk...mármint a bulizós,hanem inkább az otthonülős,és kissé bezárkózottak...pontosan ezek miatt amik vannak mostanában!Én pont a kettő között vagyok,nem zárkózom be,ha van barátnőm kimozdulok bármikor,mert imádok sétálgatni!Szóval vannak rendes fiuk ne aggódj :) Amugy hova valósi vagy? :) Nem muszáj ám válaszolni ha nem szeretnél,nem akarok tolakodónak,vagy udvariatlannak tűnni :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!