Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen fiúk?
Léteznek még olyan fiúk, akiknek fontos egy lány? Úgy értem, akik szeretik meglepni a párjukat, akik virágot szoktak venni, akik tisztelettudók és akik odafigyelnek a másikra? Annyira kevés ilyen fiúval találkozom és ami még nagyobb baj, az hogy az én párom sem ilyen :( Pedig olyan jól esne néha egy kis kényeztetés, egy kis odafigyelés. Ő már pl soha nem okoz nekem meglepetést, nem megyünk el sehova, nem csinálunk semmit :( De nem csak őt, hanem sok sok ilyen fiút ismerek, akiknek mintha nehezükre esne kedvesnek lenni. 25 éves vagyok már és komolyan kezdek félni, hogy nem fogok soha ilyen törődő fiút találni. Vannak még rendes fiúk? :)
25L
-rendes fiuk azok igen vannak magam is annak tartom de sajnos szart se erek vele
-22 eves vagyok es meg nem volt baratnom / amiert az uttobbi idoben k*** sarul is esresztem magamat
- ilyen messengeres sima barnok azert vannak gondoltam , hogy talakozok az egyikkel , hogy hatha segit egy kicsit enyhiteni ezt az alapotomat egy elobeni beszelgetes .... mindedigy minek minden napja folgalat mar egy hete :((
- legyen szo akar sima barati talakozasrol igy is mindig csak elutsitast kapok :(
- egy masik dolog , hogy en menenk ide oda ,ahigy irtad csak kicsit limitalva mert keves penzbol elo egyetemista vagyok :)
Igen, vannak ilyenek. Arról lehet őket megismerni, h nincs barátnőjük.
Egyébként azért nem találsz rendes fiút, mert nem olyat keresel, hanem jóképűt, mint minden lány.
Nézd, kedves kérdező, nagyon sok fiú lenne ilyen szívesen, de nem emrnek. A mostani lányok, de sokszor még a nők is a gyengeség és a férfiatlanság jeleként értékelik, ha egy fiú/férfi kedves és figyelmes velük. Azonnal az az első gondolatuk, hogy valami súlyos hiányossága van a srácnak és azt próbálja meg kompenzálni a viselkedésével.
Röviden ezért.
tegnap 23.58 as vagyok.
leírtam az én történetemet. 20 éves vagyok. nem vagyok csúnya (nem magamat akarom sztárolni), kb 7 barátnőm volt már, szinte mindegyikkel vagy hétig , vagy max fél évig tartott, és nem csak én voltam a kapcsolatban a hibás. Sok lány van akivel most, szakítás után is összejöhetnék.
Mégis mit vársz a mai világban? Csak egy példa a sok közül: Megbeszélt találkozónál közli a srác hogy ezzel és ezzel a vonattal érkezik. Vonattal?! A lány hirtelen mágikus módon nem ér rá...
Én arra jutottam hogy inkább a kukacok lakmározzanak átlagos testemből minthogy beadjam a derekam ennek e mai ingoványnak ami van.
33_F
utolsó, ne általánosíts :D még vannak normális lányok is, bizonyítom ezt a tényt magammal!
ne adja fel senki se :)
18:08
Én is a saját példámon tudlak megcáfolni. Munkahelyen vagy egyéb hétköznapi helyen ha rendes valaki, márpedig van aki alaphangon ilyen velem együtt, akkor segít amiben tud amit persze mindenki szívesen fogad de a magánéletben le sem szarják.
Érdekes hogy egy amerikai lány akivel együtt dolgozom sokkal nyitottabb és normálisabb mint akikkel eddig találkoztam.
33_F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!