Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek ezt a barátnőtöknek?
Hello!
Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt..(én:22, ő: 1 hónap múlva 18)
Kiskora óta rajong a sárkányokért..
rengeteg olyan filmje van, sárkányos medál..füzetek..nagyon szereti őket..
Azt mondja, h neki a sárkány erőt,biztonságot és magabiztosságot sugároz..
A 18. születésnapjára szeretne egy sárkány tetováltatni magára.. egy kisebbet..
kérdezte tőlem,hogy mit szólnék hozzá? és mondtam neki h nem örülnék neki.. látam,h elszomorkodott..
nem tudom,hogy bele menjek e..
látom,hogy nagyon szeretné..és ez nem csak egy hóbórt..mert 13-14 éves kora óta oda van a sárkányokért..és azóta akar tetoválást..
de én maradi vagyok:s
ti mit csinálnátok?
22/F
A szőkítésbe is ellentmondott mégis leszarta a csaj a srácot ha nem vennétek észre.
És ez később csak rosszabb lesz, ha ennyire nem érdekli a véleményed. Később hogyan fogtok egyetérteni? papucs leszel és nyeled nyeled rámegy a gyomrodra rákot kapsz azt cső.
Nah egy nagy büdös pélót neki! Leülsz vele beszélni hogy fogja vissza a lovakat és hallgasson Rád ha nem mondasz hülyeséget vagy húzzon a vérbe a fafejével.
Nem 30 éves vagy előtted az élet. Kitartás.
Örülök hogy mindenki így áll a tetoválásokhoz, amikor megláttam a kérdést, egyből azt hittem hogy mindenki azt fogja mondani, h igazad van, jól gondold át és mekkora hülyeség...
De pozitívan csalódtam. Én nagyon nőies nő vagyok és nekem is van két kisebb izléses tetoválásom és imádom őket:)
Amikor felhoztam a barátomnak, izgatottabb lett mint én, végig kamerázta és nagyon élvezte az egészet:)
A mai napig nagyon imádja a tetoválásom:)
Amugy nekem eszembe sem jutott megkérdezni tőle hogy megengedi e :D Természetesnek vettem hogy örülni fog annak ami engem boldoggá tesz :) ez a normális
Kedves kérdező.. ugyan már ez nem olyan nagy dolog! :)
20/l
Mekkora egy farok vagy! Képes vagy mások véleménye miatt bekorlátozni a barátnődet? Vállald fel férfi módjára, hogy kivel jársz, ha azt mondanák a "barátaid" hogy ribanc, akkor állj ki mellette és vágj vissza valamivel! Ha igazán szeretnéd, ez kérdés se lenne, és hagynád, hogy a saját teste fölött ő rendelkezzen!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!