Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek ezt a barátnőtöknek?
Hello!
Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt..(én:22, ő: 1 hónap múlva 18)
Kiskora óta rajong a sárkányokért..
rengeteg olyan filmje van, sárkányos medál..füzetek..nagyon szereti őket..
Azt mondja, h neki a sárkány erőt,biztonságot és magabiztosságot sugároz..
A 18. születésnapjára szeretne egy sárkány tetováltatni magára.. egy kisebbet..
kérdezte tőlem,hogy mit szólnék hozzá? és mondtam neki h nem örülnék neki.. látam,h elszomorkodott..
nem tudom,hogy bele menjek e..
látom,hogy nagyon szeretné..és ez nem csak egy hóbórt..mert 13-14 éves kora óta oda van a sárkányokért..és azóta akar tetoválást..
de én maradi vagyok:s
ti mit csinálnátok?
22/F
Egyik barátnőmnek is ilyen a barátja. Nem értem, hogy ezt egyáltalán, hogy gondoljátok. Ahogy írtad, hogy nem tetszik neked hogy mellírozza a haját, amit önmagában sem értek, mert nem drasztikus váltás és igényes, szép is ..
arra azt mondom, hogy jó, én se örültem amikor a barátom teljesen megváltoztatta a haját, de mindegy, nem a hajáért vagyok vele.
De ilyenekben, hogy tetoválás meg piercing .. nálam kicsapta a biztosítékot, amikor a barátom meg akarta tiltani, hogy legyen köldök pc-m. Én testem, ő meg (csak) a barátom ..
Szerintem semmi beleszólásod nincs ebbe és ha nem akarsz balhét, akkor megérted, hogy azt csinál a testével, hajával stb. amit ő akar ..
csajtól rendes h megkérdezte:)
A bíztatásodra számít, és engedd meg neki! :) jó lesz még arra puszit adni ;)
a csaj ugyan olyan marad, és szerintem csak kiakarja teljesíteni az önmagáról alkotott képet.! nyugodtan lehet önmaga... meg egy ízléses kis tetoválás nem fogja összedönteni a világot, sőt leet hogy még jobban fog hozzád ragaszkodni... de amúgy is az ő dolga ... jobb mint ha pirszongekkel juggatná magát(bár nem tom h van e neki már)
A "megengedni" szó kicsit erős valóban, de azzal egyetértek, hogy a külsőbeli változtatásokat,amik visszafordíthatatlanok (hajlevágatás, tetkó) meg kell beszélni a párunkkal.
Párom akart egy nagyon idétlen, gáz, ronda mintájú tetkót, én (nő) - töredelmesen bevallom -, megvétóztam. Más, szépen kidolgozott mintát szívesen látnék rajta, a meglevő mellé, nem tetkóellenes vagyok.
Neki is sokat jelentett volna, de remélem, nem bántottam meg nagyon. A mellkasára akarta! Megmondtam, hogy úgy szeretem a mellkasát, feküdni rajta, simogatni, puszilgatni - ne csúfítsa el. Beleegyezett, hogy letesz a tervről,és a mellkasára nem tetováltat (illetve azt a hülye mintát sehova).
Neked mégis azt mondom, fogadd el a lány tervét,mert nem a sárkánnyal van bajod, hanem magával a tetkóval, és ennél lehetnél nyitottabb. 22 évesen meg öreg vagy ahhoz, hogy a haverok befolyásoljanak!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!