Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megengednétek ezt a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednétek ezt a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Hello!

Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt..(én:22, ő: 1 hónap múlva 18)

Kiskora óta rajong a sárkányokért..

rengeteg olyan filmje van, sárkányos medál..füzetek..nagyon szereti őket..

Azt mondja, h neki a sárkány erőt,biztonságot és magabiztosságot sugároz..

A 18. születésnapjára szeretne egy sárkány tetováltatni magára.. egy kisebbet..

kérdezte tőlem,hogy mit szólnék hozzá? és mondtam neki h nem örülnék neki.. látam,h elszomorkodott..

nem tudom,hogy bele menjek e..

látom,hogy nagyon szeretné..és ez nem csak egy hóbórt..mert 13-14 éves kora óta oda van a sárkányokért..és azóta akar tetoválást..

de én maradi vagyok:s

ti mit csinálnátok?

22/F

2011. febr. 17. 21:00
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

ő dolga.

sztem.

nem a tied.

2011. febr. 21. 20:16
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak egy magayarázat van: nem illetek össze! :D
2011. febr. 21. 20:17
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem a feleséged, hogy ezt nem engedhetné meg magának. És ha megcsinálja elhagyod? Hát úgy kell neked!! Az én barátom nem szól bele a dolgaimba, nem is hagynám, talán ezért is vagyunk 3 éve együtt, mert úgy tetszem neki ahogy vagyok, ha lilára festem a hajam ha vörösre, ha feketére, ha csináltatok piercinget, ha nem! Sose kéne egy ilyen férfi! Később mindenbe beleszólna, csMEnnyi ideje vagytok együtt? Mert ha egy évnél fiatalabb a kapcsolat akkor ki is röhögnélek, hogy mit képzelsz magadról ,hogy megszababod! Ha lett volna már egy tetoválása, akkor nem is kellene? 18 éves, nagykorú,szabad lány, azt csinál a testével amit akar, legalábbis a barátja biztos nem szólhat bele.
2011. febr. 21. 20:21
 34/43 anonim ***** válasza:
de egyáltalán neked ehhez mi közöd van?nem vagy az apja h megtiltsd neki.ha akarja úgyis megcsináltatja.legalábbis én megcsinltatnám és magasról lesz.arnám h mit szólsz hozzá.nem kéne ennyire terrorban tartani.
2011. febr. 21. 20:22
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőmnek is ilyen a barátja. Nem értem, hogy ezt egyáltalán, hogy gondoljátok. Ahogy írtad, hogy nem tetszik neked hogy mellírozza a haját, amit önmagában sem értek, mert nem drasztikus váltás és igényes, szép is ..

arra azt mondom, hogy jó, én se örültem amikor a barátom teljesen megváltoztatta a haját, de mindegy, nem a hajáért vagyok vele.

De ilyenekben, hogy tetoválás meg piercing .. nálam kicsapta a biztosítékot, amikor a barátom meg akarta tiltani, hogy legyen köldök pc-m. Én testem, ő meg (csak) a barátom ..

Szerintem semmi beleszólásod nincs ebbe és ha nem akarsz balhét, akkor megérted, hogy azt csinál a testével, hajával stb. amit ő akar ..

2011. febr. 21. 20:25
 36/43 anonim ***** válasza:
miért zavar? nem szereted a tetoválásokat, vagy csak a sárkánnyal nem vagy kibékülve? de szerintem az ő dolga, hogy mit csinál, persze ha megkérdezte a véleményed akkor jogos h elmondtad neki h te nem örülnél neki, de megtiltani nem tudod neki 19l
2011. febr. 21. 20:29
 37/43 anonim ***** válasza:
ne uralkodj felette.... inkább örülj, hogy egyáltalán megkérdezett róla ;)
2011. febr. 21. 20:30
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

csajtól rendes h megkérdezte:)

A bíztatásodra számít, és engedd meg neki! :) jó lesz még arra puszit adni ;)

a csaj ugyan olyan marad, és szerintem csak kiakarja teljesíteni az önmagáról alkotott képet.! nyugodtan lehet önmaga... meg egy ízléses kis tetoválás nem fogja összedönteni a világot, sőt leet hogy még jobban fog hozzád ragaszkodni... de amúgy is az ő dolga ... jobb mint ha pirszongekkel juggatná magát(bár nem tom h van e neki már)

2011. febr. 21. 20:48
 39/43 anonim ***** válasza:
Ilyennek ismerted meg, ilyennek is fogadd el.
2011. febr. 21. 20:51
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

A "megengedni" szó kicsit erős valóban, de azzal egyetértek, hogy a külsőbeli változtatásokat,amik visszafordíthatatlanok (hajlevágatás, tetkó) meg kell beszélni a párunkkal.

Párom akart egy nagyon idétlen, gáz, ronda mintájú tetkót, én (nő) - töredelmesen bevallom -, megvétóztam. Más, szépen kidolgozott mintát szívesen látnék rajta, a meglevő mellé, nem tetkóellenes vagyok.

Neki is sokat jelentett volna, de remélem, nem bántottam meg nagyon. A mellkasára akarta! Megmondtam, hogy úgy szeretem a mellkasát, feküdni rajta, simogatni, puszilgatni - ne csúfítsa el. Beleegyezett, hogy letesz a tervről,és a mellkasára nem tetováltat (illetve azt a hülye mintát sehova).

Neked mégis azt mondom, fogadd el a lány tervét,mert nem a sárkánnyal van bajod, hanem magával a tetkóval, és ennél lehetnél nyitottabb. 22 évesen meg öreg vagy ahhoz, hogy a haverok befolyásoljanak!

30/N

2011. febr. 21. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!