Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek ezt a barátnőtöknek?
Hello!
Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt..(én:22, ő: 1 hónap múlva 18)
Kiskora óta rajong a sárkányokért..
rengeteg olyan filmje van, sárkányos medál..füzetek..nagyon szereti őket..
Azt mondja, h neki a sárkány erőt,biztonságot és magabiztosságot sugároz..
A 18. születésnapjára szeretne egy sárkány tetováltatni magára.. egy kisebbet..
kérdezte tőlem,hogy mit szólnék hozzá? és mondtam neki h nem örülnék neki.. látam,h elszomorkodott..
nem tudom,hogy bele menjek e..
látom,hogy nagyon szeretné..és ez nem csak egy hóbórt..mert 13-14 éves kora óta oda van a sárkányokért..és azóta akar tetoválást..
de én maradi vagyok:s
ti mit csinálnátok?
22/F
Lapockájára akarja..
és kicsit..
Áhh... nem tudom..
de nem akarom hogy azzal illessék meg a haverok..hogy "rib*nc rendszám"...
hát lehet h aza abj hogy ő ilyen merészebb/extrémebb..
én emg maradi:S
Szerintem egy kapcsolatnak része, hogy támogasd a másikat az álmai elérésében. Mondhatod, hogy neked nem tetszene, de nem szólsz bele, mit tesz.
Ha meg olyan lány lesz így belőle, aki végképp nem tetszik neked, akkor elhagyod, és mindketten találtok olyat, aki megfelel.
Nem a haverjaidnak kell tetszenie. Sőt, ha én lennék a haverod, akkor azt mondanám, hogy nekem bejönne egy tetkós csaj, ha szép a tetoválása.
Hadd tetováltassa magára, aztán 20-30 év múlva már a gyerekei azt fogják kérdezni tőle anyu mikor tetováltattál magadra tehenet és miért. :)
Mellesleg nem értem miért kell a szép finom bőrt összeb@szni tetkókkal meg piercing lyukakkal.
Ő teste. Éretlen ilyen komoly döntésre?
Mindegy is. Ha akarja, elég makacsnak tűnik ahhoz, hogy végigvigye akár mellette állsz, akár nem. Legfeljebb elintézel magadnak pár hónap veszekedést.
A helyedben ezt mondanám: "Kérlek hallgass végig. Lehet, hogy meg fogod bánni, mert 40 évesen egy amorf görcs lesz a helyén, amit drága, és fájdalmas lesz eltüntetni, a tetoválás maga NAGYON fájdalmas (órákon át egyre erősödő, égető fájdalmat kell elviselni), a szüleid haragudni fognak érte, és lesz, aki lenéz miatta. De ha neked ennyire fontos, akkor természetesen melletted állok, és támogatlak. Csak kérlek, gondold végig még egyszer, mert ez egy örökre szól."
Utána meg eldönti. Hátha sikerül észhez térítened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!