Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek ezt a barátnőtöknek?
Hello!
Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt..(én:22, ő: 1 hónap múlva 18)
Kiskora óta rajong a sárkányokért..
rengeteg olyan filmje van, sárkányos medál..füzetek..nagyon szereti őket..
Azt mondja, h neki a sárkány erőt,biztonságot és magabiztosságot sugároz..
A 18. születésnapjára szeretne egy sárkány tetováltatni magára.. egy kisebbet..
kérdezte tőlem,hogy mit szólnék hozzá? és mondtam neki h nem örülnék neki.. látam,h elszomorkodott..
nem tudom,hogy bele menjek e..
látom,hogy nagyon szeretné..és ez nem csak egy hóbórt..mert 13-14 éves kora óta oda van a sárkányokért..és azóta akar tetoválást..
de én maradi vagyok:s
ti mit csinálnátok?
22/F
Mikor elkezdtem olvasni a kérdést, vmi olyasmit vártam a végére, hogy be akar öltöztetni sárkánynak, és úgy akar szexelni...
Erre csak egy tetkó:( Már a gyakori sem a régi.
Én ebbe nem szólnék bele, többnyire bejönnek a tetkós csajok. Nem zavarna.
21F
nem vagy az apja, nem szólhatsz bele, max véleményed lehet. támogatnod kéne abban amit szeretne és nem elkeseríteni mert neked nem fog tetszeni. ráadásul lapockára akar és csak kicsit. meghát ha nagyon szeretné egyszer úgyis megcsináltatja.
egyébként szimpi a barátnőd, én is imádom a sárkányokat kiskorom óta :P és én is szeretnék sárkánytetkót :P
21:31
van neked tetoválásod? :) csak mert így az nyilatkozik róla akinek nincs. én is azt hittem hogy egy kínzás lesz, mondjuk az első 5 perc az is volt, de utána alig érezni valamit. egy tenyérnyi mintával feküdtem a srác keze alatt két órát, bár az enyémben elég sok a satírozás. az első 5-10 perc elég rossz utána kellemetlen, amikor készen van akkor meg abszolút semmit nem érez az illető, nemhogy erősödő égető fájdalom lenne...
én büszke vagyok az enyémre és egyáltalán nem bántam meg, sőt többet is tervezek.
23/N
ilyenkor nagyon érékelem a barátomat aki soha nem szól bele semmilyen dolgomba :)
21L - 26F
2 éve együtt
A legjobb amit tehetsz, az hogy finoman a tudtára adod a véleményed és az ellenérveket, és ha még mindig akarja, akkor fogod a kezét közben.
Ha később megbánja az már az ő baja, elég makacsnak tűnik. (de ez nem baj)
na ..bakker..
akkor se fogom neki megengedni..
nem hiányzik enekm hogy a hátam mögött kibezséljenek hogy milyen nőm van..:S:S
és sztem meg nem minősitettem le magam..
ha úgyse engeded akkor mi itt mondhatunk bármit.
tényleg azért nem akarod engedni neki mert neked nem tetszik, vagy azért mert majd kibeszélnek a hátad mögött a haverok? komolyan kérdezem. ha az utóbbi akkor gondold át újra.
egy tetoválásról csak az tud akinek elmondják/megmutatják. pláne ha olyan helyen van ami nem látszik. ha nem kürtöli szét a bnőd hogy tetováltatott akkor nem fognak kibeszélni (egyébként azért nem engedni mert jaj mit fognak mondani tényleg elég maradi.) nekem hónapok óta megvan a tetoválásom és összesen 5 ember tud róla. a szüleim azóta se tudják. nem is sejtik.
úgyhogy gondold át ezt újra. azért nem akarod mert NEKED nem tetszik, vagy azért mert a HAVEROKNAK nem fog tetszeni hogy tetovált barátnőd van? mert egyáltalán nem mindegy.
amúgy ha egy pici tetoválás ekkora fejtörést okoz neked akkor lehet hogy tényleg jobb lenne szakítanotok, de ezt ti döntitek el. ha ebből állandó konfliktus és vita lesz akkor az egyikőtöknek sem jó.
egy végig veszekedett év van mögöttem, azért vagyok ekkora szájjal. és mi nem egy tetováláson kezdtünk veszekedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!