Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedem így?
valakivel volt esetleg ilyen vagy ilyesmi mert fogalmam sincs miért viselkedem így:(
a barátomat nagyon nagyon szeretem szerelmes vagyok belé sose volt ilyen jó még senkivel minden tökéletes ..
de néha mintha egy teljesen másik ember lennék és a törődö kedves lányból átváltozok egy szívtelen hülye csajjá. és nincs semmihez kedvem nem törődök a barátommal és nem vagyok kedves vele érzéketlen vagyok és stb:/ és nagyon szörnyű h így viselkedem vele és fogalmam sincs mért mert nagyon szeretem:((
16L
köszönöm a válaszokat előre is.
hát olyan déltől 5ig voltunk együtt az elsö 1-2 órában rendben volt minden aztán fogalmam sincs mi történt egyszer csak ilyen lettem pedig nemis akartam eezt:(
aztán 1-2 óra "szenvedés" után megbeszéltük a dolgokat h mért voltam ilyen stb és utána megint nagyon rendben volt minden.
Én is ilyen vagyok néha vele. Ez általában aért volt, mert valaki nagyon felidegesített, és ilyenkor képes vagyok akárkit megbántani, viszont vele szemben elfojtom a mérgem. Ez egyenlő annyival, hogy nagyon nyomja a 'teher' a vállam, és ha mond valami kicsit is bántót (még ha csak viccelődik is) akkor egyből elkezdek vele bunkózni. Aztán kérdezi:
-Mi a baj?
"-Semmi..
-Mért vagy ilyen?
-Milyen??
-Megváltoztál...
-Ez van, ezt kell szeretni.."
Szóval köbö iylen párbeszédek zajlanak le ilyenkor. De a lényegre térek. Esetleg nem nyomja valami a lelked? Még nem is vele kapcsolatban, hanem akármi? Amiről nem akarsz beszélni senkinek se? Ilyenkor lehet, hogy csak esezdbe jut egy pillanatra az a dolog és rossz kedved lesz..a többi emg jön magától. Vagy lehet még eszedbe se jut, csak úgy átveszi alattad az irányítást az az érzést..
Remélem tudtam segíteni. :)
15/L
jaj nagyon szépen köszönöm a válaaszod :)
amúgy folyton gondolkozom h mitől lehet nemtudom:SS
de nagyon köszi a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!