Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom teljesen megkergült Vagy én viselkedem vele
hülyén?
ha igazán szeret kibírná.
2011. jan. 18. 20:51
az hogy a pasid gyökér :D
19F
2011. jan. 18. 20:52
szerintem meg hülyeség veszekedés miatt nem szexelni
lenne szex, kevesebb lenne a feszkó
2011. jan. 18. 20:54
Előtte rendszeresen éltetek nemi életet?..Mert ha igen, akkor én nem lepődök meg rajta, hogy besokalt 10 nap miatt. Viszont téged is megértelek teljes mértékben..Nekem is volt hasonló eset még a kapcsolatunk elején, azóta persze rájöttünk, hogy azokon a napokon is tudjuk egymást kényeztetni és ha végre elmúlt, jöhet a szuper együttlét..:)Ha te nem is vagy rá vevő, legalább ő neki okozz örömet, akkor ő si elégedett lesz és te neked sem lesz kényelmetlen a helyzet..Én ezt tudom tanácsolni..
2011. jan. 18. 20:57
igen, sok más lehetőség van még a kényeztetésre DE! Ha 10 napot nem képes kibírni 2.5 év után, azt már problémának érzem... egyébként meg Olivér is kibírja a villában:)
2011. jan. 18. 21:03
6/10 A kérdező kommentje:
Ő hisztizik hogy neki már nem egyéb kell hanem sex szóval :S Ja és Olivér legalább önmagának csinálja barátom arra se képes ha van barátnője akkor ő megcsinálja neki ő így gondolja.
1. nem vagyok megkergülve
2.már megint itt irogatsz úgy, hogy velem semmit nem beszélsz meg.
3. nem az hogy nembirom ki, mert ha nincs menszesz akkor sincs sex, mert fontosabb neked a számitógépen a World of Warcraft mint én és amikor elindulok haza akkor kapsz észbe hogy ott voltam
és végül nem itt kéne irni hanem velem megbeszélni és nem a sok nagyokostól várni hogy legyen valami
necsodálkozz ha ezekután nem is akarlak látni
állitólagos barátod Gábor
2011. jan. 18. 23:13
és remélem hasznos és kimeritő volt a válaszom és nem nekem hanem neked kéne változtatni...nem itt akartam ezeket megbeszélni de kénytelen voltam a te szinteden elmagyarázni hogy megértsd és a sok nagyokos most kommenteljen hogy itt a teljes igazság nem pedig csak félig leirva elferditve
2011. jan. 18. 23:15
Mi 3 hete nem szeretkeztünk, mert annyi minden összejött, vőlegényemnek meghalt a nevelőapja, ez a fő ok, érthető módon nem a szex jár most a fejében... vannak szituációk, amikor ki kell bírni szex nélkül, mert egyéb tényezők elé kerülnek.
21/l
2011. jan. 19. 03:39
Ez ciki.. Persze így nézve, már valóban más a kérdés.. Így ne csodálkozz, ha megsértődik..(Amúgy hanyas a karaktered?:D:D)
2011. jan. 19. 10:26
Kapcsolódó kérdések: