Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mik a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik a férfiak tipikus hibái?

Figyelt kérdés
Nem szexben, úgy általánosságban!
2011. febr. 9. 23:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Persze az ember néha szokott általánosítani és nem mindig hiba, mielőtt még valaki azt mondja, hogy beteg vagyok:D

De ezt tényleg nem lehet csinálni, hogy néhány kis szubjektív tapasztalat alapján eldönteni, hogy most az összes férfi ilyen, az összes nő olyan. Kisebbre csoportokra lehet és hangsúlyozni kell, hogy vannak kivételek és mindenki más, mindenki változhat valamennyit!!!!!

2011. febr. 10. 00:44
 32/37 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:44

Ezt a kommentemet még kiegészítem azzal, hogy csak statisztika alapján lehet, ha lehet.

2011. febr. 10. 00:47
 33/37 anonim ***** válasza:

Írok egy-két példát:

-Haverok előtt borzasztó nagy a szájuk, nem ritka, hogy túlzásokba esnek

-marha nagy önérzetük van, ami sérthetetlen, de fordított esetben ők nem rejtik véka alá a véleményüket

-"de megdugnám!, de jó a segge!"- Ezekhez hasonló megnyilvánulások

Lehet általánosítok én is, de azért azt megjegyezném, hogy 3 évig jártam fiú iskolába, én voltam az egyetlen lány a mi évfolyamunkon, úgyhogy a tapasztalat beszél belőlem.

2011. febr. 10. 10:52
 34/37 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:52

1. Egy darabig én is voltam fiú iskolában és soha nem viselkedtem így (nem csak én).

2. Nem ítélhetsz meg több millió vagy milliárd embert, 500 max 1000 ember ismerete alapján.

2011. febr. 10. 11:05
 35/37 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:05

Először is, ti nem fogjátok magatokat úgy látni, mint egy kívülálló. Az alkoholisták sem ismerik el az estek 90 százalékában, hogy az életük a piától függ. Félre ne érts, ezzel nem szeretném lehúzni a férfi nemet. Nekem pusztán ezek az észrevételeim. Nem állítom azt, hogy minden hímnemű egyed ilyen, csupán a kérdést feltevőnek adtam egy választ. Ha a lányok általános hibáit kérdezte volna, ugyanúgy leírtam azt is, hogy a saját nememben mit találok negatívnak.:)

2011. febr. 10. 11:24
 36/37 anonim ***** válasza:

"Először is, ti nem fogjátok magatokat úgy látni, mint egy kívülálló."

Na ebben mondjuk igazad van és sajnálom is nagyon...

De azért próbálkozom nem csak szubjektívan gondolkodni és fejleszteni magam. Viszont a te véleményed is szubjektív marad és nem lesz obejktív, tehát nem lehet rámondani mindenkire. Azt meg ne magyarázza be nekem senki, hogy jó csajoknak ordítok, de jó a segged, csak nem veszem észre.

"Az alkoholisták sem ismerik el az estek 90 százalékában, hogy az életük a piától függ." Ott van az a 10%!!! És mondom az ilyen véleményekkel nincs gondom csak az olyanokkal, hogy az össze ilyen, az összes olyan. De az alkoohlnál sem az a lényeg, hogy nem ismerik be, hanem az, hogy miért isznak és ha nem ismerik be, miért nem ismerik be.

"Félre ne érts, ezzel nem szeretném lehúzni a férfi nemet."

Gondoltam, hogy nem. De azokat hülyének tartom akik leszólják az egyik nemet vagy a másik neme és teljes áltlaánosítás hajtnak végre. Most viszont nem azt mondtam, hogy a kérdező egy idióta, hanem azt, hogy a kérdés pocsék és ezt a 83% -os válaszoló nagyon szépen le is írta.

"Nekem pusztán ezek az észrevételeim. Nem állítom azt, hogy minden hímnemű egyed ilyen, csupán a kérdést feltevőnek adtam egy választ."

Jól teszed és nem tartalak ezért hülyének.

Én viszont elmondom mindenkinek, hogy a kérdés hibás, még akkoris, ha például értem, mert hülye kérdésre csak hülye válasz van javítás nélkül.

"Ha a lányok általános hibáit kérdezte volna, ugyanúgy leírtam azt is, hogy a saját nememben mit találok negatívnak.:)"

:) Én meg sokszor megvédem a nőket szintén hülyéktől...

De mondom, engem nem az zavar, hogy valaki leírja, hogy a pasija ilyen, akit ismert olyan volt, hanem az zavar, hogy mindenkire rámondja....Ami nem helyes.

2011. febr. 10. 12:09
 37/37 anonim ***** válasza:

Férfiak hibái:

HAZUGOK! Szemrebbenés nélkül hazudnak.

Csalók. Átbasszák a másikat.

Agresszív viselkedés.

Nem ismerik be hogy hibáztak.

Érzéketlenek.

Na és még sorolhatnám..

2011. febr. 10. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!