Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mik a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik a férfiak tipikus hibái?

Figyelt kérdés
Nem szexben, úgy általánosságban!
2011. febr. 9. 23:13
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
igen igazad van, nem mindenkire igaz. De akiket ő megismert, rájuk igaz volt. ennyi.
2011. febr. 9. 23:43
 22/37 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy mit szeretnél kérdezni, azért írtam le, hogy hogy kellett volna tőletek kérdezni.
2011. febr. 9. 23:46
 23/37 anonim ***** válasza:

Ez olyan dolog, hogy létezik a "vonzás törvénye". Keress utána, ha érdekel.

Ezt a kérdést akár más kategóriába is betehetnéd:) Javaslatom: vicc, plusz valamilyen sulis cuccba.

2011. febr. 9. 23:47
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Befejezésnek még annyit, hogy én ismerek durvább és bunkóbb nőt, mint pasit. Pedig szeretem a nőket és többnyire pozitív gondolok rájuk.
2011. febr. 9. 23:54
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Látom senki sem vette komolyan a kérdést, no én válaszolok:)

1.Nem mutatják ki az érzelmeiket, nem is beszélnek róla soha vagy csak nagyon ritkán.

2.Az egy dolog, hogy a jelekből nem értenek, de sokszor a szép szóból sem:)

3.Hiányzik sokaknak a szótárából a: "bocsának, ne hargudj, van-e neked is kedved, mi a véleményed" kifejezések.

4.Rettenetesen idegesít ha megígérik "majd hívnak" és nem hív fel, pedig tudom, hogy fontos vagyok neki.

5.Makacsok

6.Önzők-mi mindig nézzük meg a moziban azt a filmet ami Őfelségét érdekli, de ők képtelenek egyetlen egyszer az évben megnézni egy romantkus filmet.

7.Hanyagok

8.Figyelmetlenek

9.Gyerekesek

10.Ha már 37,5 fokos lázuk van, vagy elvágták az ujjukat halálközeli állapotba kerülnek.

11.Vicces amikor írok egy oldalnyi e-mailt és ő három sorban válaszol:D

Hirtelen ennyi:D Ha még szükséged lenne "hibákra" csak szólj, majd sorolom:P

Egyébként mielőtt bárki belém kötne, sokszor ÉPPEN EZ A HIBÁK MIATT IMÁDUNK TITEKET FÉRFIAK:))

2011. febr. 9. 23:57
 26/37 anonim ***** válasza:
50%
Te nem érted, kislány.
2011. febr. 9. 23:58
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:57

Ez aranyos, de én nem azért foglak leszólni, mert azt hiszem, hogy férfi ellenes vagy, hanem mert általánosítol:)

2011. febr. 10. 00:02
 28/37 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:57

tök aranyosan fogalmaztál x]] de egyébként igazad van,nagyjából ezek lehetnek a 'hibáink'..

2011. febr. 10. 00:07
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Aki egyetértett a "tipikus hibákban" is szubjektíven ítélte meg a dolgot. ő vélt felfedezni hasonlóságokat. Ez csak ennyit jelent. Nem azt, hogy ez az összes férfira jellemző.

Nekem több férfi is volt az életemben, aki kimutatta az érzelmeit, és nem egy, aki mert sírni is. Vannak ám érzelmes pasik, és nem összekeverendő a puhapÖccsel.

Aki tisztelt engem, beismerte a hibáit, nem kellett folyton megmondani, hogy mi a helyes, férfi volt, tudta ő is,..aki felnőtt férfi és sorolhatnám. Nincs két egyforma ember. Az egész szubjektív, ezt nem érted.

A kérdezőnek már megvan a válasza, mert pontosan a szubjektív megítélések kellettek olyan emberektől, akik általánosítanak. Ez alapjába véve rossz kérdés, és a kérdés megalkotója is egy sztereotípiák, általánosítások által vezérelt világban él..

2011. febr. 10. 00:21
 30/37 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:21

Teljesen egyet értek veled és ment a zöld kéz (y).

2011. febr. 10. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!