Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mik a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik a férfiak tipikus hibái?

Figyelt kérdés
Nem szexben, úgy általánosságban!
2011. febr. 9. 23:13
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
23%
Nem akarok bántani a család tagjaid, pedig majdnem mondtam valamit. Nincs átlagos. Szia.
2011. febr. 9. 23:14
 2/37 anonim ***** válasza:
átlagos = általános.
2011. febr. 9. 23:15
 3/37 anonim ***** válasza:

Á, beszélni nem tudok, de kijavítom a kérdést, hogy legyen értelme.

Szóval!

Kedves GYK-t olvasó nők! írnátok nekem példákat arra, hogy mit nem szerettek a pasitokban? Milyen hibáik vannak?

2011. febr. 9. 23:16
 4/37 A kérdező kommentje:

ez a média vizsgám anyagai, és kiváncsi voltam, hogy ti mit válaszoltok erre.

gondoltam páldául: makacsság..durvaság.. ilyesmik.

És nem kell egyből a kérdést fikázni:) azért kérdeztem h válaszolj, nem azért hogy kritizálj..de figyelj, nem is kell válaszolnod, ha ennyire primitív vagy ;)

és egyébként..utolsó válaszoló. Nem mind1, hogy hogy teszem fel a kérdést? Így volt a vizsga kérdés. BOCSI;) egyébként meg ha okos vagy, érted mire gondolok, és olyat írsz rá, ami hasznos, és nem ilyet..de ez vonatkozhat az előtte lévőkre is..

CSAK NORMÁLIS EMBEREK ÍRJANAK! Köszi ;)

2011. febr. 9. 23:21
 5/37 anonim ***** válasza:
Írd le, amit írtam neked a tanárnak. Majd nézd meg mi lesz.
2011. febr. 9. 23:23
 6/37 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként hasznosat írtam:)

"azért kérdeztem h válaszolj, nem azért hogy kritizálj"

Ezt meg magyarázd meg nekem gyakorlásnak.

2011. febr. 9. 23:26
 7/37 anonim ***** válasza:

Ja és férfi vagyok:DDD

Szóval így fog kinézni ez a dolgozat??

Tanítónéni! A pasik bunkók és kritizálnak:P

2011. febr. 9. 23:27
 8/37 anonim ***** válasza:
Most már nem bosszantalak többet, csak megjegyzem, hogy eddig csak én írtam, nehogy elkeseredj és elterjedjen, hogy általánosságban, milyen bunkók a netezők.
2011. febr. 9. 23:30
 9/37 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs vele semmi baj, sőőőőt.. nem érted, hogy így volt a vizsgában?:D..

hát figyelj. én a válaszon azt értem, hogy értelmes,kérdésre váááálaszoló mondatokat írj..nem oktató jellegűt ahogy te tetted..mert annak semmi értelme, hiszen nem a kérdésemre válaszoltál,hanem kioktattál hogy hogyan lenne jó..és ez nem is érdekelne, ha utána írtál volna férfiakra jellemző rossz szokásokat vagyis HIBÁKAT. :) érted?!

2011. febr. 9. 23:31
 10/37 anonim ***** válasza:

Valamiért én értettem elsőre is, hogy mit akar a kérdező. Inkább azt nem értem, hogy lehet ezt nem érteni, miért kell máshogy..

amúgy valakinek igaza is van. ne indítsuk el a lavinát.

2011. febr. 9. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!