Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mik a férfiak tipikus hibái?
még egyszer. figyelj :) a vizsga kérdése, alapanyaga, leírása: Készíts egy olyan dokumentum (kis)filmet, ami bemutatja a férfiak/nők hibáit.
Nem emlékszem pontosan, de talán így volt!
De basszus, minden ember más??
Akkor már az emberek hibáit...Azt meg te is tudod.
Nem mernek elköteleződni senki mellett. Nyitva hagynak kiskapukat, hogy ha esetleg az egyik nem jön be, majd jó lesz a másik...
A házasság szó hallatán a világ végéig futnának, persze tisztelet a kivételnek...
Sokszor hazudnak, néha saját maguknak is.
Fontosabbak a haverok, buli mint egy barátnő/feleség.
Nem merik felvállalni az érzéseiket mert ezzel sebezhetővé válnak.
Érzelemmentesen tudnak szexelni bárkivel.
Ezek az elmúlt 10 év tapasztalatai... 30L
Figyelj, ez elég összetett. Különbözőek a férfiak is, ahogy mi is. Így hirtelen nem jut eszembe olyan tulajdonság, amely minden férfira jellemző lenne. Miért is? jaa...mert az általánosítás lenne, és, mint tudjuk, nincs két egyforma ember. Az is szubjektív, ki mit lát hibának.
Érdekes kérdéseket tesznek föl.oO
de ááhh:D én már nem is eröltetem meg magam:D vegyétek úgy hogy nem kérdeztem semmit :D.....
kíváncsi voltam h ti miket írtok erre. Én a legerősebb férfi hibának a durvaságot és a makacsságot vettem. Ezt állítottam be FŐ hibának. Ezt készítettem el egy videóban, amit már be is adtam a vizsgámra. Ezért voltam kíváncsi, h a netezők hogy gondolják ezt..mert mind eki másképp gondolja, h mik a hibáik.. az én mostani barátomnak nincsenek ilyen vonásai, maximum makacs néha.. a régi barátom viszont többször megütött.. ezért vettem ezeket fő hibáknak, de természetesen mindenkinek más hibája van, azért kérdeztem rá így, ahogyan a vizsgámban volt..
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:38
Neki tök igaza van!
köszönöm az értelmes válaszokat:)
Mégis vannak olyanok, akik felfogják a kérdésemet!
Köszönöm még1x:)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:36
Neki meg üzenem, hogy amiket írt, nem mindenkire igaz. Rám a fele sem.
Ezt én nem szeretem:
"Érzelemmentesen tudnak szexelni bárkivel."
Viszont relatív, hogy hiba vagy nem hiba. És akkor már ilyen értelemben sincs értlme az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!