Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vesztek ki a szavaiból lehet ebből bármi is?
Van egy barátom, akivel egy kis ideje komolyabbra fordult a kapcsolat olyan szinten hogy szexeltünk. 2x. és hétfőn próbált megint szexelni velem de én nem hagytam már magam. pedig nagyon tetszik nekem a srác. Megkérdeztem tőle hogy szeretne e valamit tőlem valamikor is nem csak ezt. Ő azt mondta hogy nem tudja most a maga útját járja, független szeretne lenni. Csak azért nem tiszta nekem mert a férfiak egy része se tudna olyan lánnyal lefeküdni akire nem tud más szemmel nézni. Szerintetek?
18/l
"a férfiak egy része se tudna olyan lánnyal lefeküdni akire nem tud más szemmel nézni."
Na, ez egy téves elgondolás.
Kicsim, megmondom őszintén mit gondolok.
Sajnos tényleg csak lefeküdni szeretne veled, gondold el ha annyira tetszenél neki és megvan minden ami kell, akkor mi a büdös francért nem akarna kapcsolatot?
Te ennél sokkal többet érsz, hogy ez a csoringer faszi d.ugosgasson utána meg eldobjon.
Mond meg neki, hogy nem leszel a játéka, és akármilyen nehéz enged el, hidd el később sokkal rosszabb lesz.
Ha pedig egy akarsz lenni a sok közül, akkor sodródj tovább az árral...
Remélem a helyes útat választod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!