Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből a netes beszélgetésből mit vesztek ki? van esélyem nála vagy nincs?
ő : más újdonság?
én : van de azt inkább majd személyesen
Ő : ne inkább most légyszi
én : okés tetszem a haverodnak de nekem nem ő kell mert mást szeretek
Ő : az exedet?
én: nem őt hanem téged
Ő : ohh hamar belémszerettél:D
Én : én ilyen vagyok de el foglak felejteni mert úgyis elköltözöl 3 hét múlva és nem jövök be neked mert érzem rajtad de azért még a cigimet add vissza amit nálad hagytam:D
Ő : beszélsz össze - vissza
én: miért?
Ő : mind1 majd megbeszéljük mert mennem kell
és ezután a köszönésénél írta hogy szia jó légy
ebből mit vesztek ki van esélyem nála? én vagyok a lány
Nyílt lapokkal játszani a pókert?nem túl jó ötlet.
Egy hasonló beszélgetés alatt én is mondtam ilyesmit egy csajnak,de mondjuk az csak poén volt, és pont így reagált,mint nálad:)
Tipikus laza fiú. Igen, tetszel neki, és van esélyed nála. Lépj, amíg nem késő, vagy hagyd, had költözzön el. Ez a Te döntésed!
16/F
Én srác vagyok (21), de azért egy megjegyzés:
neten, msnen, smsben szerelmet vallani gáz.. f*s... személytelen.
Egyébként ez egyrészt egy rövid beszélgetés... nem tudjuk ő milyen személyiség, pár mondatból pedig nincs mit mondani, tippelhetek, de az 50-50 :P
Nekem egyébként nem jön át a túlzott érdeklődés a srác részéről.
szerintem viszont nem jössz be neki - bocsi.
ez pont olyan kínosanfejvakargatós válasz, mert nem akar megbántani.
Első vagyok
És nincs benne semmi ha azt mondtam neki,hogy szeretem, amióta ismerem, folyton azzal húzom az agyát,hogy tetszik nekem, és mindig ilyeneket mondok neki, szóval neki tuti leesett, hogy viccnek szántam.
És hogy a srácnál van-e esélyed?azt nem tudom,mert gondolom ő is elgondolkozott azon,hogy mi van ha csak hülyeségből írod,és ő meg szerelmet vall aztán akkor jól pofára esik...
hát lehet hogy neki pont igen, de én ennyiből nem vonnék le ilyen messzemenő következtetéseket.
ilyen mentalitással nagyon sokszor nagyon csúnyán pofára fogsz esni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!