Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg elviselhetetlen vagyok? Lent a tobbi.
Elviselhetetlen vagy, mert nem igaz hogy nem bírsz lassan írni ha ide írsz!! Ez nem msn vagy f*szbook. Egyszer kell leírnod, írd le normálisan.
Mellesleg igen, idegesítő a féltékenységed. Meg az idegbetegséged is.
köhöm...hát igen, ismerős a hiba valami ilyesmi van az én nőmmel is...a karmolás kivéve(azt még élvezném is :P ) Na tételezzük fel szeretitek egymást mind2 en.Neked milyen érzés az amikor más lánnyal szóbaáll?A leírtak alapján rossz...nyugodtan feltételezheted hogy neki ugyanilyen gondolatok fordulnak meg a fejében mint neked.Bizalmat kell adni a másiknak mert különben nem müködik...Ha valami stiklije van ugyis kiderül és akkor az már egy másik kérdés.A hibáidon tényleg változtass de csak addig amig még ugy érzed hogy te magad vagy és nem egy olyan akit más elképzelt!Remélem segítettem
F/20
nem azért de 1 jó tulajdonságot nem írtál :D de amúgy mind ketten féltékeny idióták vagytok :D ő miért féltékeny az msnre.. stb majd ha farokkal a szádban talál rád és nem az övé lesz az akk lesz rá oka és neked is ha majd csajjal a farkán addig meg mit rinyáltok :D
talán írj jó tulajdonságot is és kitaláljuk h hapi helyébe megérné e :D
19F
Nem ,alapból nem akadnék ki. De ha a másik állandóan féltékeny, akkor felmerül bennem a kérdés: esetleg nem magából indul ki? Tapasztalatom szerint a leghűtlenebb emberek a legféltékenyebbek. Ráadásul tudom, hogy az exed össze akar jönni veled. Mindezek után...
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!