Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha vele akarom leélni az életemet, csak még nem most?
Figyelt kérdés
barátommal(Laci) 2 é fél évig voltunk együtt, mikorra elhidegültünk egy kicsit egymástól és szakítottunk. 2 hónap szünet után összejöttem egy fiúval, de másfél hónap utána még rájöttem, hogy mindig Lacit szeretem és nem tudok nélküle meglenni. Mikor viszautasított napokig depressziós voltam úgy éreztem többé nincs értelme semminek. MOst 2 hete újra együtt vagyunk. Jól érzem magam vele és szeretem, csak én még mindig vágyom másra. Adni akarok másoknak is esélyt, és érdeklődöm is mások iránt. De olya mint Laci biztos vagyok benne hogy nem találnék. Jobbat nem! nekem ő az örök igazi. Vele akarom leélni az életemet így ahogy most vagyunk, de mégis sokszor elbizonytalanodom. ebben közrejátszik az is, hogy anyum teljes mértékben ellenzi, de nem tudja megmondani hogy miért pedig régen olyna jól kijöttek. állandóan veszekedünk itthon, nem tudja elfogadni. Ti mit tennétek a helyemben? Tényleg ha megkéne fogalmaznom hogy milyen az az ember akive leakarom élni az életemet, akkor őt írnám le..... csak félek lekötni magam így 19 évesen. Nem gondoljátok hogyha így örökre együttmaradnnk túl keveset "élnék"? Most jön még a főiskola is, stb. Szeretem és nem akarom elhagyni, nélküle nem vagyok egész de mégsem vagyok ebben a dologban biztos. Olyan kevés ez az élet, és olyan kevés esélyt kapunk hogy megtaláljuk az igazit. nem? nekem pedig itt van.......2011. jan. 31. 15:44
21/21 anonim válasza:
ezt hol olvastad?...mert mi fiúk (férfiak) mást látunk és tapasztalunk?...akár szórakozóhelyen,akár egy iskolában is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!